Categorii: Monden

Iubita lui Alin Cocoş arată demenţial! Monica Orlanda e o adevărată bombă-sexy, deşi a născut la începutul anului

Alin Cocoş a tras lozul cel mare! Fostul iubit al Ginei Pistol de iubeşte de 3 ani cu Monica Orlanda, considerată una dintre cele mai sexy ‘fete de oraş’ ale Capitalei.

Iubita lui Alin Cocoş arată demenţial! Monica Orlanda e o adevărată bombă-sexy, deşi a născut la începutul anului

La începutul anului, blondina i-a dăruit un copil lui Alin Cocoş, însă a reuşit destul de rapid să revină la silueta dinainte de sarcină.

Monica Orlanda pare să fie desprinsă din reclamele pentru lenjerie intimă. Aceasta a demonstrat că, deşi a adus pe lume un copil, formele ei de fotomodel au rămas aceleaşi.

Monica Orlanda şi Alin Cocoş îşi petrec vacanţa în afara ţării, la plajă, motiv pentru care blonda şi-a scos la înaintare trupul perfect.

Ea a purtat cel mai mic costum de baie cu putinţă, care i-a pus în valoare decolteul răvăşitor şi picioarele interminabile, fără pic de celulită. Monica Orlanda a publicat pe Instagram mai multe imagini cu ea în costum de baie, iar admiratorii săi aproape că au amuţit când au văzut cum arată iubita lui Alin Cocoş.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat