Categorii: Monden Vedete Romania

Irinel Columbeanu s-a împăcat cu iubita cu 40 de ani mai tânără decât el

Irinel Columbeanu s-a împăcat cu iubita și au plecat într-o vacanță exotică. Cei doi s-au afișat recent împreună la un eveniment și totul părea să meargă foarte bine între ei. 

După ce s-au separat vreme de câteva luni, Irinel Columbeanu și manechinul Oana Cojocaru au apărut la un eveniment împreună, semn că s-au împăcat. 

Irinel Columbeanu și-a dus iubita în vacanță

Mai mult decât atât, Click scrie că afaceristul și iubita sa au plecat recent într-o vacanță exotică în țările arabe. 

Relația dintre fostul soț al Monicăi Gabor și manechinul a început în 2018 și a fost presărată cu mai multe despărțiri și certuri. Între cei doi este o diferență de vârstă de 40 de ani, motiv pentru care multe persoane au susținut că relația dintre ei nu o să meargă. 

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă. Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul. A doua zi am făcut o postare pe Facebook, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm. Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția”, a povestit Irinel la o emisiune TV.

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR