Categorii: Monden

Irinel Columbeanu nu şi-a încheiat socotelile cu Monica Gabor! A dat-o în judecată

Irinel Columbeanu nu şi-a încheiat socotelile cu Monica Gabor, deşi au divorţat de ani de zile. Omul de afaceri se pare că i-a intentat proces mamei fetiţei lui.

Irinel Columbeanu nu şi-a încheiat socotelile cu Monica Gabor! A dat-o în judecată

Conform Cancan, milionarul de la Izvorani a chemat-o în instanţă pe Monica Gabor, în legătură cu o firmă. Potrivit informaţiilor prezentate de Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, Irinel Columbeanu a deschis un proces firmei MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL, afacere care este deținută în totalitate de fosta lui soție. Procesul are ca obiect numirea lichidatorului.

Monica Columbeanu deţine firma de peste 11 ani, mai exact din 11 septembrie 2006, şi are ca obiect de activitate producţia cinematografică, video şi de programe de televiziune. Însă ar avea pierderi uriaşe, iar Fiscul a cerut în instanță dizolvarea societății. Irinel Columbeanu ar deţine şi el un procent infim la această firmă.

Supărarea lui Irinel Columbeanu s-ar trage şi de la fiica lui, Irina, care locuieşte de ceva vreme în America, alături mama sa, fratele vitreg şi tatăl vitreg, Mr. Pink.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Se pare că adolescenta se simte bine departe de ţară, mai ales din fotografiile postate pe Instagram de Monica Gabor.

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR