Categorii: Emisiuni TV Monden ProTV Vedete Romania

Irina Rimes, primele declarații după ce a fost operată! Ce diagnostic i-au pus medicii

Irina Rimes a trecut prin momente dificile după ce a fost dusă de urgență la spital, pe 30 decembrie 2019. Solista a fost operată din cauza unei hemoragii interne, în noaptea de Revelion, iar acum se află în afar oricărui pericol.

Irina Rimes, primele declarații după ce a fost operată!

Solista se află încă internată la spitalul Elias din Capitală, dar va fi externată cât de curând. La 2 zile de la operație, antrenoarea de la Vocea României a vorbit pentru prima dată despre starea ei de sănătate.

Irina Rimes a dezvăluit ce a pățit într-un mesaj pe Instagram și a arătat fanilor virtuali că prietenii au venit la ea la spital.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

‘Partea cea mai grea a trecut. Prefer să păstrez diagnosticul pentru mine, dar mulţumesc pentru gândurile frumoase şi susţinere. Cel mai mult îmi pare rău că nu am putut să fiu prezentă la concertul din Iaşi’, a spus artista.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat