Categorii: Emisiuni TV Monden ProTV Vedete Romania

Irina Rimes a ajuns în stare gravă la spital! A intrat direct în operație. Anunțul trist al lui Horia Brenciu

Final de an dur pentru Irina Rimes! Solista a ajuns în stare gravă la spital, marți, 31 decembrie, și a fost băgată direct în sala de operații.

Din primele informații dezvăluite chiar de colegul ei de la Vocea României, Horia Brenciu, aceasta ar fi suferit o hemoragie internă.

Irina Rimes a ajuns în stare gravă la spital! A intrat direct în operație

Horia Brenciu a postat pe pagina lui de Facebook un anunț trist: ‘Astăzi n-o sa trec in revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci as vrea sa va spun ca prietena și colega mea Irina Rimes a intrat in operație. Orice gând bun de-al vostru e binevenit și cred ca va fi resimțit imediat. Sănătate, Irina! Sănătate tuturor! Un an nou frumos’. 

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

De asemenea, Irina Rimes a publicat pe instastory un mesaj pentru fanii săi, explicând că și-a anulat toate concertele de Revelion.

‘O zi mai puțin bună pentru mine, m-am trezit la spital internată. Îmi pare nespus de rău să anunț că programul meu de diseară, de la Iași, se anulează. Am fost internată aseară, cu o problemă foarte gravă de sănătate, am hemoragie internă. Medicii nu mă lasă să plec acasă, în două sau trei ore intru în operație’, a spus Irina.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?