Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ioana Grama, mărturisiri despre traumele din copilărie. “A fost greu și deloc plăcut, mai ales că sunt lucruri care mă afectează în ziua de azi“

Ioana Grama a divorțat de soțul ei, la doi ani după ce s-au căsătorit. Deși a făcut terapie, artista mărturisește că a suferit enorn dub cauza divorțului părinților, fiind marcată de nefericitul eveniment. “Fac terapie, e o nouă modă, mi se pare că toată lumea face terapie, dar chiar te ajută terapie“.
În 2019, Ioana Grama și Alex Tăgurean s-au căsătorit civil. Cererea în căsătorie a venit la puțîn timp după ce șatena a anunțat că este însărcinată. După un mariaj de doi ani, Ioana Grama și Alex Tăgurean și-au spus adio, însă victima separării celor doi este fiica lor, micuța Ayana.
Separarea și divorțul sunt procese dureroase care perturbă viața familiilor. Un număr mare de cercetări au stabilit reacțiile comune la divorț și au identificat modalități de a ușura acest proces dureros. Pentru majoritatea copiilor care experimentează desfacerea căsătoriei părinților lor, efectele sunt modeste și relativ de scurtă durată.  Cu toate acestea, majoritatea copiilor raportează sentimente dureroase legate de divorțul părinților lor, iar o minoritate semnificativă de copii suferă simptomatologie extinsă și prelungită legată de divorțul părinților, care poate include atât probleme de internalizare, cât și de externalizare.

“Fac terapie Chiar te ajută“

Influencerita a povestește acum cât de mult a afectat-o separarea propriilor părinți, devenind o victimă în lupta celor doi pentru custodie. Bruneta mărturisește că este conștientă că fiica ei trece prin aceeași traumă.

“Și ai mei au divorțat când aveam o vârstă fragedă și la fel a fost. S-a judecat în tribunal care să mă câștige, cine să plătească pensia și a fost super-traumatizant pentru mine.

A fost greu și deloc plăcut, mai ales că sunt lucruri care mă afectează în ziua de azi, involuntar, bineînțeles, pe care le descoperi. Fac terapie, e o nouă modă, mi se pare că toată lumea face terapie, dar chiar te ajută terapia și chiar o recomand tuturor oamenilor care nu sunt pe deplin bine cu ei.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Și am descoperit, prin intermediul terapiei, câte experiențe din trecut mă afectează în prezent. Ăsta a fost și motivul pentru care am luat decizia de a ne despărți, decizia asta a fost mai mult pentru Ayana, pentru că nu îmi doream să crească cu traume și de asta încercăm și ne reușește deocamdată, să rămânem prieteni și s-o creștem cât se poate de bine împreună!”, a mărturisit Ioana Grama, în podcastul lui Radu Țibulcă.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?