Categorii: Monden

Încă un divorţ în showbiz! Amna a pus punct căsniciei cu tatăl copilului său

Încă un divorţ în showbiz! Amna a anunțat, pe contul personal de Instagram, că a divorțat. În același timp, solista a ales să nu dezvăluie care a fost motivul divorțului și a cerut să îi fie respectată intimitatea.

Încă un divorţ în showbiz! Amna a pus punct căsniciei cu tatăl copilului său

‘Nu mi-am dorit niciodată să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat.

Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține e viața mea personală să rămână așa. De aceea nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, așadar stay tuned’, a scris Amna pe Instagram.

Amna, pe numele său adevărat Andreea Mușat, a fost căsătorită cu Cristi Mușat, alături de care are și un băiețel, David, în vârstă de 5 ani. Cei doi formau un cuplu de peste 10 ani.

Amna a avut probleme in casnicie dupa ce l-a adus pe lume pe David, primul ei copil. Sotul artistei, Cristi, a inceput sa dea semne de gelozie si i-a reprosat ca il neglijeaza fiind concentrata doar asupra cresterii micutului.

„Sotul mi-a spus ca se simtea neglijat. A fost gelos si mi-a zis: «Tu ai grija doar de el. Esti un satelit in jurul lui. Si eu?!»”, povesteste artista.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat