Categorii: Știri Stiri externe Viral

“Încă o noapte împreună”: Fiica lui Pele împărtășește o fotografie cu tatăl său

Sao Paulo. Fiica lui Pele a postat vineri o fotografie cu legenda fotbalului brazilian de pe patul său de spital din Sao Paulo, cu mențiunea “încă o noapte împreună”. Duminica trecută, Nascimento postase o fotografie cu Arantes masând piciorul stâng al tatălui lor în timp ce acesta urmărea la televizor finala Cupei Mondiale.

În fotografie, Kely Cristina Nascimento este văzută îmbrățișându-și tatăl, în vârstă de 82 de ani, în imagine fiind vizibilă doar o parte a feței acestuia. Pele suferă de o agravare a cancerului, precum și de probleme renale și cardiace.

“Suntem încă aici, în luptă și în credință. Încă o noapte împreună”, a scris Nascimento sub fotografia partajată pe Instagram în jurul orei locale 23:00 (sâmbătă 02:00 GMT), transmite marca.com.

“Încă o noapte împreună”: Fiica lui Pele împărtășește o fotografie cu tatăl său

Miercuri, spitalul Albert Einstein, unde este internat triplul câștigător al Cupei Mondiale, a anunțat că cancerul său la colon a înregistrat o “progresie” și că are nevoie de “îngrijiri mai extinse pentru a trata insuficiența renală și cardiacă”.

Cu câteva minute înainte, Nascimento și Flavia Arantes, o altă fiică a lui Pele, anunțaseră pe Instagram că tatăl lor va petrece Crăciunul la spital.

Nascimento îi masa piciorul stâng al tatălui lor

Duminica trecută, Nascimento postase o fotografie cu Arantes masând piciorul stâng al tatălui lor în timp ce acesta urmărea la televizor finala Cupei Mondiale.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

După meci, Pele l-a felicitat pe argentinianul Lionel Messi pentru victoria “meritată” împotriva Franței.

În timpul acestei Cupe Mondiale, Pele l-a văzut pe Neymar egalându-i recordul de goluri marcate la nivel internațional pentru Selecao (77).

Pele este considerat de mulți drept cel mai mare fotbalist din toate timpurile și a primit mai multe mesaje de susținere de la spitalizarea sa, inclusiv din partea starului francez Kylian Mbappe, care i-a îndemnat pe suporteri să se “roage pentru Rege”.

Pele a fost spitalizat la Sao Paulo pe 29 noiembrie pentru ceea ce echipa sa medicală a numit o reevaluare a tratamentelor de chimioterapie, pe care le urmează de când a fost operat pentru îndepărtarea unei tumori la colon în septembrie 2021.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat