Categorii: Știri Stiri externe Viral

În interiorul mega-hotelului de lux din Dubai, unde până și cafeaua de dimineață este presărată cu aur

Burj Al Arab este unul dintre cele mai cunoscute repere din Dubai, cu fațada sa asemănătoare unei pânze, cunoscută de orice fan al Emiratelor Arabe Unite, dar atunci când intri pe ușă găsești mai mult lux decât ți-ai putea imagina vreodată. Cum arată interiorul mega-hotelului de lux din Dubai, unde până și cafeaua de dimineață este presărată cu aur

Dubai, în Emiratele Arabe Unite, este cunoscut ca un loc de joacă pentru cei bogați și faimoși datorită petrecerilor la piscină fastuoase, cluburilor de plajă scumpe și hotelurilor de lux.

Străzile sunt adesea pline de supermașini, iar influencerii își etalează ultimele noutăți în materie de modă pe străzi și la evenimente pline de farmec.

Cea mai cunoscută stațiune din regiune

Însă, o stațiune este cea mai cunoscută din regiune – Burj Al Arab.

De la deschiderea sa în 1999, hotelul în formă de pânză a stat pe propria sa insulă, înconjurat de apele superbe și albastre ale Golfului Arabiei.

De la coridoarele și vasele aurii până la o flotă de mașini Rolls Royce

Acesta găzduiește unele dintre cele mai bune restaurante din oraș, de la Ristorante L’Olivo la un restaurant subacvatic.

De asemenea, hotelul este cunoscut pentru că găzduiește oaspeți VIP și celebrități precum Tiger Woods și Roger Federer.

Acum știm de ce, deoarece am descoperit luxul ascuns în interiorul Burj Al Arab – de la coridoarele și vasele aurii până la o flotă de mașini Rolls Royce.

Sosiți cu stil

Burj Al Arab Jumeirah oferă propria flotă de Rolls-Royce disponibile pentru transferurile oaspeților către și de la Aeroportul Internațional Dubai sau în jurul emiratului.

Pentru o sosire de excepție, oaspeții pot ajunge cu elicopterul, aterizând pe emblematicul heliport în consolă, suspendat la 212 metri deasupra nivelului mării.

Un vis de aur

Interioarele de la Burj Al Arab Jumeirah sunt aurite cu aur de 24 de carate, aproximativ 2.000 de metri pătrați de foiță de aur de 24 de carate fiind folosită pentru a înfrumuseța interioarele opulente ale hotelului.

Dar aceasta nu este singura ofertă de aur. Hotelul servește, de asemenea, un cappuccino presărat cu fulgi de aur de 24 de carate.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cel mai emblematic hotel din Dubai a introdus The Ultimate Gold Cappuccino, servit în lounge-ul Sahn Eddar, care se află în atriumul hotelului, între orele 8:00 și 23:00.

Cafeaua este preparată folosind boabe 100% Arabica, amestecate cu lapte spumă care este apoi amestecat cu aur de 24 de carate.

Băutura se mândrește cu designul iconic în formă de pânză al hotelului și este servită alături de un Grand Cru Guanaja, o bezea de ciocolată presărată, de asemenea, cu aur.

Propriul majordom

Burj Al Arab Jumeirah Terrace este un restaurant, o piscină, o plajă și un spațiu de cabane remarcabile, unice în felul lor, care oferă oaspeților hotelului și membrilor Burj Al Arab cea mai bună ospitalitate arabă.

Spațiul privat de agrement de lux în aer liber, cu o suprafață de 10.000 mp, se întinde pe 100 de metri în mare și găzduiește restaurantul SAL și două piscine uimitoare, ideale pentru a vă relaxa, a vă răcori și a vă bucura de soarele arab în împrejurimi luxoase.

Cabanele private oferă facilități de neegalat la piscină, împreună cu servicii de majordom dedicat, un meniu de mese, băuturi și bar, meniu spa, mini-baruri complet aprovizionate, aparate de espresso, precum și o baie privată, o zonă de duș și o verandă cu vedere la mare.

Wellness la următorul nivel

Situat la etajul 25, Talise Spa at Burj Al Arab Jumeirah este prima și singura locație din Orientul Mijlociu – și a doua la nivel mondial, după luxosul Capri Palace Jumeirah – care oferă oaspeților școala exclusivistă Leg School.

Acest program unic a fost dezvoltat pe parcursul mai multor ani de practică și cercetare pentru a ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul membrelor inferioare, abordând probleme precum celulita și retenția de apă.

Restaurant de stea Michelin

Talentul culinar și experiențele gastronomice excepționale ale Burj Al Arab Jumeirah au fost lăudate în ediția inaugurală a Ghidului Michelin Dubai 2022, restaurantul său emblematic, Al Muntaha, primind o stea Michelin pentru expertiza și măiestria sa excepțională.

 

Servind cele mai bune preparate din bucătăria italiană ale celebrului chef Saverio Sbaragli, restaurantul uimitor a fost recunoscut pentru armonia sa de arome și pentru decorul spectaculos cu vedere spre oraș și spre cristalul Golfului Arabiei.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?