Categorii: Știri Stiri externe Viral

În interiorul “celui mai elitist club de sex din lume”. O dansatoare face dezvăluiri despre evenimentele erotice

Haley Grace, în vârstă de 26 de ani, care locuiește în New York, este o artistă burlescă la cel mai exclusivist club de sex din lume. Ea a dezvăluit ce se întâmplă cu adevărat în spatele ușilor închise.. Pentru a deveni un oaspete cu acces la camere private, membrii trebuie să plătească aproximativ 60.000 de lire sterline pe an.

O interpretă de la “cel mai exclusivist club de sex din lume” (SNCTM) a dezvăluit ce se întâmplă cu adevărat în spatele ușilor închise.

Haley Grace este un model, designer de costume și producător specializat în spectacole de foc, burlesc, transmite dailystar.co.uk.

O dansatoare face dezvăluiri

Spectacolele ei sunt expresive, elegante și senzuale și îl provoacă pe spectator să transceadă realitatea și să intre într-o lume a fanteziei.

Tânăra de 26 de ani, care locuiește în New York, a vorbit în exclusivitate pentru Daily Star despre ceea ce se întâmplă în culisele SNCTM.”

“Trebuie să fii membru al înaltei societăți pentru a avea acces la “cel mai select club de sex din lume”

“Îmi trăiesc fanteziile sexuale interpretând pentru SNCTM și mă bucur de fiecare spectacol în moduri diferite”, a explicat ea.

“Una dintre preferatele mele recente a fost atunci când am participat la o scenă frumoasă de joc bondage în timp ce un violonist îmi cânta o serenadă. Munca mea presupune, de obicei, trei momente performative pe parcursul nopții – de multe ori voi începe seara făcând un spectacol de dans mai ambiental, iar mai târziu, în timpul nopții, voi face scene de sex creative pe scena principală cu partenerii mei. Spectacolul este întotdeauna diferit și la fel este și fiecare seară – spectacolele noastre transcend realitatea și intră într-o lume a fanteziei.

SNCTM are un proces de aplicare strict și îi acceptă doar pe cei care sunt bogați, celebri sau de o frumusețe izbitoare. Pentru a deveni un oaspete cu acces la camere private, membrii trebuie să plătească aproximativ 60.000 de lire sterline pe an.

Hayley Grace a vrut să lucreze la SNCTM după ce a participat la două petreceri consecutive.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Auzise despre clubul de sex în timp ce activa în viața de noapte, dar abia când a participat la evenimente și a cunoscut persoanele implicate în SNCTM a știut că vrea să se alăture echipei.

“Teatrul erotic live este sălbatic și incitant în sensul că suntem mereu în evoluție. Ne explorăm limitele și interesele sexuale pe măsură ce încorporăm diferite moduri de a ne ispiti simțurile”, a spus ea.

“Să încerci orice lucru nou este o emoție. De exemplu, a existat recent o scenă de spectacol care avea o întreagă poveste și replici vorbite. Am fost puțin emoționată, deoarece scenele mele anterioare din SNCTM implicau puțin dialog, dar am considerat că a fost de impact. De asemenea, am avut spectacole care au durat mult mai mult decât era planificat pentru că ne distram un pic prea mult.”

Ceea ce i-ar putea surprinde pe mulți este faptul că tânăra de 26 de ani nu consideră că munca pe care o face este șocantă.

“SNCTM este un lux, dar nu este primul de acest gen. Întorcându-ne la vechile festivaluri ale fertilității egiptene sau grecești, petrecerile sexuale au existat”, a continuat ea. “În plus, am constatat că prezența în aceste spații sex-pozitive mi-a extins zona de confort”.

Haley Grace adoră faptul că SNCTM este o modalitate excelentă de a găsi oameni cu aceleași păreri și de a încerca lucruri noi.

Unii oaspeți aleg să vină cu un partener pentru a avea o aventură incitantă împreună, iar alții vin singuri în speranța de a cunoaște pe cineva nou.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR