Categorii: Știri Stiri Romania

În grija cui va rămâne fiica Adrianei Iliescu dacă se va întâmpla ceva cu ea! Eliza a împlinit 15 ani

Adriana Iliescu este considerată cea mai bătrână mamă din România, după ce a dat naștere unei fetițe la vârsta de 67 de ani. În 2005, femeia a născut-o pe Eliza, o fetiță frumoasă și perfect sănătoasă. Anii au trecut, iar mama eroină a avut grijă de fiica ei ca de ochii din cap.

Adriana Iliescu a încercat din răsputeri să îi asigure Elizei un trai cât mai bun, având în vedere că primește o pensie de 2.000 de lei.

Acum, fata a împlinit 15 ani și deja merge la liceu, iar mama ei s-a gândit deja la viitorul său. În caz că se va întâmpla ceva cu ea, Adriana Iliescu a decis să îi găsească un tată adoptiv fetiței.

În grija cui va rămâne fiica Adrianei Iliescu dacă se va întâmpla ceva cu ea! Eliza a împlinit 15 ani

‘Suntem foarte bine amândouă, sănătoase, cu ajutorul lui Dumnezeu. Eliza este cuminte, este bursieră, a terminat anul trecut cu 9,45’, a declarat Adriana Iliescu pentru Wowbiz.ro, în urmă cu câteva luni.

Adriana Iliescu, în vârstă de 81 de ani, se află la autoizolare cu fetița sa, însă ea s-a gândit deja în grija cui va rămâne Eliza dacă ea se va îmbolnăvi.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

‘Dacă mi se întâmplă ceva, o las în grija medicului Bogdan Marinescu. Eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro şi care este şi naşul fetiţei’, a spus Adriana Iliescu, potrivit cancan.ro.

Adriana Iliescu, fost profesor universitar, a adus-o pe lume pe Eliza Maria Bogdana la 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din București. Fetița a primit la naștere și numele Bogdana, care era destinat surorii sale gemene, care nu a supraviețuit la naștere.

Eliza nu este copilul biologic al Adrianei Iliescu, deoarece ovulul și sperma au provenit de la donatori anonimi.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat