Categorii: Monden Știri Vedete Romania

În ce au investit bani prima oară Speak și Ștefania. ”Erau toți banii noștri din casă”

Speak și iubita lui, Ștefania, au povestit, la un podcast la care au fost invitați, în ce au investit primii lor bani. ”Erau toți banii noștri din casă”, au mărturisit cei doi. În urma investiției respective, Ștefania și Speak au trecut prin ceva probleme din cauza lipsei banilor. ”Am rămas cu 50 de lei pentru o săptămână, amândoi”.

Speak are o relație extraordinar de frumoasă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”.

În cadrul podcastului „La Mijloc”, moderat de Codin Maticiuc și Anghel Damian, Speak și Ștefania au povestit în ce anume au investit primii lor bani. se întâmpla în urmă cu câțiva ani, la debutul profesional al Ștefaniei. Cei doi au investit o sumă mare de bani într-o cameă de filmat, după care au avut de tras din cauza lipsei banilor.

În ce au investit bani prima oară Speak și Ștefania. ”Am dat 130 de milioane”

„Prima investiție mare pe care am făcut-o noi a fost când am cumpărat o cameră. Am dat 130 de milioane. Erau toți banii noștri din casă”, a explicat Speak la podcastul respectiv, potrivit revistei Viva.

VIDEO Coman & co., distracție “nebună” în toiul nopții după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga! “Te iubesc…”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Am rămas cu 50 de lei pentru o săptămână, amândoi. Eu plângeam în zilele alea pentru că voiam ciocolată și nu aveam bani în ziua aia pentru ciocolată”, a adăugat Ștefania.

„La primul ei clip aveam 2.000 de euro în casă. Am zis că-l facem la Chișinău că am eu niște prieteni și e mai ieftin acolo. Am făcut eu piesa că nu aveam bani. Am mers la Chișinău cu patru fete dansatoare și le-am dat puțin. Am luat o chirie, o cazare, nu hotel”, a mai dezvăluit Speak în cadrul aceluiași podcast.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR