Categorii: Monden Știri Vedete Romania

În ce a investit Aurelian Temișan bani. ”În 2020 am cheltuit foarte mulți bani”

Aurelian Temișan, în vâstă de 50 de ani, a dezvăluit în ce a decis să își investească banii. Binecunoscutul artist a dat detalii despre acest lucru în cadul unui interviu. ”Știu doar că în 2020 am cheltuit foarte mulți bani”, a declarat Aurelian Temișan. Acesta are o carieă impresionantă pe scena artistică din țara noastră.

Aurelian Temișan este căsătorit cu Monica Davidescu, împreună cu care are o fetiță, Dora. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani. Aurelian Temișan și Monica Davidescu au sărbătorit, în data de 13 ianuarie 2022, 27 de ani de când se cunosc.

Aurelian Temișan are o carieră de invidiat. Este cântăreț și actor, dar a fost implicat și în numeroase proiecte de televiziune de succes. În cadul unui interviu pentru click.ro, Aurelian Temișan a dezvăluit în ce a decis să investească ani în perioada de pandemie de coronavirus.

BREAKING | Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital! Anunțul oficial al medicilor: 'S-au infectat şi sondele stimulatorului cardiac'...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

În ce a investit Aurelian Temișan bani. ”Mi-am făcut un mini studio acasă”

”Nu, nu am un plan de back-up. Știu doar că în 2020 am cheltuit foarte mulți bani, având în vedere că mi-am făcut un mini studio acasă. Eu, până atunci, dacă aveam nevoie să trag o voce, mă duceam la oricare dintre prietenii mei care au studio și trăgeam. Acum nu mai fac asta, pot face singur acasă. Sunt bani pe care i-am investit, nu regret, dar nu știu ce va fi dacă vom trece iar prin ce am trecut”, a declarat Aurelian Temișan pentru sursa citată anterior.


Artistul a vorbit și despre pasiunile sale și despre ce carieră ar fi urmat dacă nu ar i ajuns în showbiz: ”Mie mi-a plăcut handbalul, am făcut la juniori, la U. Craiova, dar cu siguranță aș fi încheiat demult cariera, că la vârsta mea un sportiv nu mai duce. Cel mai mult mi-a plăcut fotbalul, dar de fotbal am avut parte după ce m-am lansat în muzică, când am lansat acea națională, al cărui portar sunt de 31 de ani”.

FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?