Categorii: Monden Vedete internationale Viral

Imagini irezistibile cu Michela Quattrociocche, soția fotbalistului Alberto Aquilani

Michela Quattrociocche, soția fotbalistului Alberto Aquilani, este o prezență care nu poate trece neobservată în mediul online. Fotografiile sale de pe Instagram i-au adus actriței numeroși fani de pretutindeni. 

Cunoscută în special datorită rolurilor sale din filme italiene, Michela a lăsat în spate cariera cinematografică și a devenit model în 2008. La un an distanță, l-a cunoscut pe mijlocașul Alberto Aquilani, cu care a început o relație. 

Michela și Alberto au doi copii

În 2012, Michela și sportivul s-au căsătorit și au împreună două fete, Aurora, în vârstă de 8 ani, și Diamante, de 4 ani.

Șoseaua din România pe care mulți turiști o consideră mai frumoasă decât Transalpina și Transfăgărășanul
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Cu toate că a născut doi copii, modelul arată impecabil, așa că nu se sfiește să posteze în mediul online o mulțime de fotografii senzuale în care apare în costum de baie. 

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?