La ceremonie a participat mama, fratele și fiul lui Radu Mazăre. Pentru această zi, tânăra care i-a fost aproape lui Radu de aproape două decenii a purtat o rochie simplă.

La cununia civilă au participat maximum 10 persoane. În plus, nu au putut fi aduse prăjituri sau băuturi alcoolice și nici permise camerele de fotografiat. Fotografiile vor fi făcute de un ofițer al penitenciarului

Radu Mazăre și Roxana, iubita mai tânără cu 20 de ani, au devenit soț și soție chiar de ziua acestuia. Căsătoria civilă a avut loc la 12 zile după depunerea cererii oficiale și s-a oficiat în sectorul de vizite al închisorii.

Imediat după căsătoriem Radu Mazare poate depune o cerere pentru a sta 48 de ore cu proaspăta soție în camera intimă.

Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image din București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘M-am pregătit în 20 de minute, rochia e veche, eu m-am aranjat singură. Nu am primit încă inel de logodnă’, a reacționat Roxana la sosirea la penitenciar.

Roxana Mihalache este alături de Radu Mazăre de mai bine de două decenii

Roxana Mihalache i-a fost aproape lui Radu Mazăre de aproape două decenii. În ciuda faptului că fostul edil era însoţit permanent de tinere oriunde mergea, şi la plajă, dar şi la votare, Roxana Mihalache i-a fost tot timpul alături. Roxana Mihalache este designerul Casei de Modă Paluggio care a creat costumele pe care Radu Mazăre le purta în serile de carnaval.

Numele casei de modă nu a fost ales întâmplător. „Pallugio“ a fost numită după porecla „păluga“, cu care o alinta Radu Mazăre pe iubita sa, datorită înălţimii sale.