Categorii: Monden Vedete Romania

Ilinca Vandici, extrem de sexy în costum de baie! Vedeta se relaxează la plajă, în Maldive

Ilinca Vandici se află, în aceste momente, într-o vacanță de vis tocmai în Maldive! Vedeta își încarcă bateriile pentru noul sezon «Bravo, ai stil!

Ilinca Vandici, extrem de sexy în costum de baie!

Aceasta a plecat alături de partenerul ei, Andrei Neacșu, într-o vacanță exotică. Cei doi au ales Maldive, un loc plin de apă cristalină, nisip fin și soare cât cuprinde.

Cu această ocazie, Ilinca Vandici și-a etalat corpul tonifiat și sânii siliconați, iar imaginile sexy au ajuns direct contul personal de Instagram.

Prezentatoarea tv arată mai bine ca oricând, însă face sacrificii enorme pentru a avea o siluetă impecabilă. Mai mult de atât, ea se numără printre vedetele care au apaelat la operații estetice.

După ce a născut, Ilinca Vandici a recunoscut că sânii ei nu mai erau atât de fermi, așa că a apelat la implanturile mamare.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Am o părere foarte bună despre chirurgia estetică. Jos pălăria pentru medicii care văd asta nu ca pe o afacere, ci ca pe o responsabilitate de a face oamenii fericiţi. Niciodată nu m-aş feri să spun că am făcut asta. Am simţit nevoia după naşterea copilului (n.r. de implanturi).

Am alăptat, iar bustul nu mai era ca înainte. De unde aveam o mărime şi o fermitate, m-am trezit cu nimic. Poate dacă eram o femeie normală, nu mă operam, pentru că nu aveam un decolteu dezasturos, însă apărând pe sticlă, purtând tot felul de ţinute, decoltate, transparente, am considerat că trebuie să dau dovadă de respect. Mi-a fost frică înainte să fac operaţia, însă după ce medicul mi-a explicat cum va decurge, m-am relaxat şi totul a decurs bine’, declara Ilinca Vandici, pentru Click!

Cât despre alimentație, Ilinca Vandici a mărturisit că încearcă să mănânce cât mai sănătos.

‘Trebuie să ai trei mese 100%. Dacă ai şi cele două gustări între mese, e şi mai bine. Dacă o singură masă iese din regimul tău, asta înseamnă kilograme în plus. Eu mănânc de trei ori pe zi. Dimineaţa pot mânca orice: de la un iaurt cu granola, la un ou fiert, la un sandviș cu un tip de caşcaval. La prânz pot mânca o supă sau o carne cu o salată, pot să mănânc doar salată, depinde cât îmi e de foame şi ce mai am de făcut în ziua respectivă.  Am acelaşi număr de kilograme de cinci ani. În anul în care am fost însărcinată am bulversat cântarul, dar în şase luni am revenit la acelaşi număr de kilograme pe care îl menţin inclusiv acum. Am 53’, a spus Ilinca Vandici pentru VIVA.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?