Categorii: Monden Vedete Romania

Ilie Năstase și-a împăcat soția cu vacanțe scumpe! Ioana Simion a decis să îi mai dea o șansă

Ilie Năstase poate răsufla ușurat! Soția lui, Ioana Simion, a decis să îi mai dea o șansă, după ce plecase din căminul conjugal. Mai mult de atât, bruneta avea de gând să se răzgândească și în privința nunții.

Ilie Năstase și-a împăcat soția cu vacanțe scumpe!

Însă Ilie Năstase nu s-a lăsat deloc și a reușit să o înduplece pe partenera lui. Acesta a împăcat-o cu vacanțe scumpe în Turcia și Spania.

La începutul acestei toamne, Ilie și Ioana au avut probleme serioase în căsnicie. Ioana voia să anuleze nunta și s-a mutat cu chirie într-un apartament din Pipera.

Între timp, se pare că s-a răzgândit și s-a reîntors în casa lui Ilie Năstase din cartierul Primăverii.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”Toate bune, mulțumim. Suntem puțin plecați în acest weekend și ne bucurăm de aceste oportunități”, a declarat Ioana Simion pentru Click!

Ilie Năstase are 5 copii, din 3 căsnicii. Ioana Simion este a cincea sa soție și, dacă e să-l credem pe fostul mare tenismen, și ultima.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”