Categorii: Știri

Ilie Năstase și-a căutat soția după ce ar fi agresat-o fizic. Ce i-a spus fostul tenismen

Ilie Năstase și soția lui, Ioana, se află în mijlocul unui scandal, după ce zilele trecute, fostul tenismen ar fi agresat-o pe brunetă. 

Pentru a scăpa teafără, Ioana Năstase a sunat disperată la 112. Între timp, se pare că lucrurile s-au mai calmat între cei doi. Ioana a mărturisit în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV că Ilie Năstase a sunat-o, dar nu pentru a-și cere scuze.

Ilie Năstase și-a căutat soția

‘Eu sunt acum la Constanța, unde am plecat imediat după incident, el este la București. Astăzi m-a sunat prima dată, dar nu și-a cerut scuze. Mi-a spus doar că vremea e frumoasă la București și că ninge. Am schimbat doar câteva cuvinte’, a declarat Ioana Năstase, la PRO TV.

Cearta violentă între Ioana și Ilie Năstase ar fi avut loc din cauza milionarului Nick Rădoi. Acesta a declarat că el crede că motivul scandalului ar fi fost mesajele pe care și le-a trimis cu Ioana de ziua ei.

De ce s-au certat

‘Cearta nu a pornit de la Nick Radoi și nici de la fostele neveste ale lui Ilie. Nu văd nimic greșit că îmi spune Nick Rădoi «La mulți ani!». Nu are nici o legătură! Omul nu mi-a dat mesaje care să deranjeze. Nu voi spune de la ce a pornit cearta, a fost un lucru banal. Pe mine nu mă interesează trecutul lui Ilie, respect toate fostele lui soții.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Ilie trebuie să-și rezolve problemele din trecut, el e încărcat, am încercat să-l ajut. Nu are legătură cu Brigitte, pentru mine este o doamnă, nu m-a deranjat niciodată. Tot respectul și pentru Amalia. Eu cred că pur și simplu a fost un moment de tensiune între noi doi, m-am speriat un pic mai tare de data asta. Nu mai contează ce s-a întâmplat! Nu mi-aș fi dorit să se afle’,  a mai declarat Ioana Năstase, la PRO TV.

Momentan, bruneta nu este hotărâtă dacă să divorțeze sau nu de Ilie Năstase. 

‘Important este să fim sănătoși. O să mă gândesc foarte bine la ce am de făcut! Nu am un răspuns concret acum în ce privește divorțul, nu pot încă să spun da sau nu!”, a mai spus ea.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat