Categorii: Monden

Ilie Năstase, cuvinte grele despre Serena Williams! Cum a jignit-o pe jucătoarea de tenis

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase a vorbit, ieri despre evoluția Simonei Halep la turneul de la Wimbledon. Pe lângă remarcele referitoare la joc, omul de afaceri a făcut câteva afirmații răutăcioase la adresa tenismenei Serena Williams.

Invitat la Digisport, fostul numărul 1 ATP Ilie Năstase a vorbit despre semifinala jucată de Halep ieri, la Wimbledon: „Nu au fost momente în care să fie vreo problemă, să revină Svitolina. Ea s-a enervat la 5-1, nu pricep de ce, eu la 5-1 arătam tabela adversarilor, ea se enervează. Se simte foarte bine pe iarbă, se vede. În afară de Zhang și Svitolina nu prea a avut adversare”. 

„Trebuie să o ridice cu macaraua”

Singurul român care a mai jucat în finala Wimbledon, în 1972 și 1976, nu s-a putut abține din a o jigni pe jucătoarea Serena Williams. 

„Simona are prima șansă, chiar și cu Serena, care e puțin cam obosită, cam grasă, a slăbit vreo 20 de grame, trebuie să o ridice cu macaraua. Serena nu stă fizic prea bine, poate o bate Strycova, care e jucătoare de dublu, nu de simplu. Dacă joacă cu Serena, Simona trebuie să o alerge, să dea scurte. Acum cred că Serena va avea o atitudine de număr 2 în fața Simonei. Dacă aș fi antrenorul Simonei, m-aș concentra doar la turneele de grand slam”, a declarat Năstase.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Simona Halep, prima finală la Wimbledon

Simona Halep, locul 7 WTA și cap de serie numărul 7, s-a calificat pentru prima dată în carieră în finala turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-3, în 72 de minute, pe jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, numărul 8 mondial și cap de serie numărul 8. 

Halep va juca a cincea finală de grand slam mâine, când va evolua împotriva Serenei Williams (SUA), locul 10 WTA și cap de serie numărul 11.

FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important