Categorii: Știri Stiri externe Viral

“I-am cerut fostului meu să îmi trimită 100 de lire sterline pentru că m-a înșelat”. Cum a reacționat bărbatul când a văzut clipul postat pe TikTok

Deși despărțirile pot fi dure, există adesea un motiv întemeiat pentru a se despărți. Iar o femeie a dezvăluit de ce s-a destrămat relația ei – și chiar a reușit să obțină o compensație pentru asta. Issy Oakley i-a trimis un mesaj fostului ei iubit și l-a rugat să-i plătească 100 de lire sterline drept compensație pentru că a înșelat-o.

O femeie s-a adresat fostului iubit care a înșelat-o cerându-i despăgubiri, iar răspunsul acestuia i-a făcut pe telespectatori să se amuțească.

Issy Oakley, o influenceriță din Marea Britanie, a povestit recent cum s-a răzbunat pe fostul ei iubit. În videoclip, Issy susține că fostul ei iubit a înșelat-o și aproape că i-a provocat o infecție cu transmitere sexuală – ceea ce se presupune că a cauzat destrămarea relației lor, potrivit The Sun.

“I-am cerut fostului meu să îmi trimită 100 de lire sterline pentru că m-a înșelat”

Astfel, Issy a decis să ia parte la tendința actuală de pe TikTok “întreabă-ți fostul” și a decis să-i ceară acestuia să-i trimită 100 de lire sterline, iar ceea ce s-a întâmplat în continuare nu o să-ți vină să crezi.

În text, ea a scris: “Ello, trimite-mi 100 de lire sterline”.

Fostul iubit i-a trimis banii

La început, fostul ei iubit a părut luat prin surprindere de cerere, răspunzând: “WTF, de ce ți-aș trimite bani?”.

Dar el și-a schimbat repede părerea când ea i-a enumerat motivele pentru care ar trebui să o facă.

“Pentru că m-ai înșelat și aproape că mi-ai dat o palmă”, a răspuns ea.

Fostul iubit al lui Issy a spus că ea a avut un “punct de vedere valid” și că se va gândi la asta.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Mai târziu, în acea zi, el i-a trimis în mod șocant lui Issy cele 100 de lire sterline pe care aceasta le-a cerut, iar oamenii au luat rapid cuvântul în secțiunea de comentarii a videoclipului pentru a o susține pe Issy.

Unul dintre ei a comentat: “Bravo, iubito”.

Un altul a spus: “Acesta este un comportament de regină”.

“Așa cum ar trebui”, a lăudat un altul.

Un al patrulea a adăugat: “‘pentru că m-ai înșelat și aproape că mi-ai dat palme’ ….”. ‘punct de vedere valid’ IM DYINGGGGGGG”.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat