Categorii: Monden

Horia Brenciu, dezvăluiri despre viața de familie: „Acum avem probleme cu răsfățul”

Horia Brenciu a trecut anul acesta prin schimbări majore la nivelul carierei sale, întorcându-se în juriul de la „Vocea României” după cinci ani la „X Factor”. 

Artistul a acordat, recent, un interviu celor de la Viva! și a vorbit deschis despre noua provocare profesională și despre viața alături de cei patru copii ai săi. 

„Toma e eroul tuturor”

„Toma e eroul tuturor. Sigur că feblețea lui e mama, dar, de când s-a făcut mai măricel, preferă să petreacă tot timpul cu mine, așa, ca-ntre băieți. Prima lecție de tenis, cu mine în postura de antrenor amator, a fost un spectacol total”, a povestit Brenciu despre fiul său adoptat. 

Solistul a vorbit și despre cum au primit fetele sale venirea lui Toma în familie: „A fost și dorința lor să se întâmple asta și au fost de-a dreptul încântate de venirea lui. Acum avem ceva probleme cu răsfățul… Mina, chiar dacă este cea mai apropiată de vârsta lui, e foarte protectoare, asumându-și de multe ori toate năzdrăvăniile pe care le face Toma”. 

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Adopția este un proces complex”

Întrebat dacă a început demersurile pentru adopția unui alt copil, Brenciu a dezvăluit că încă nu: „Deocamdată nu am început nimic. Și Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înțeles, o dată-n plus, că, dacă ți-e dat să primești ceva, totul se poate împlini. Adopția este un proces complex. El are darul de a sonda cât de mult dorește un cuplu să iubească un copil. E greu, dar nu imposibil, iar, când vezi copilul, nimic nu mai contează. Uiți de orice efort, supărare sau frustrare”.

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?