Categorii: Monden Vedete Romania

Halucinant: Mădălin Voicu și-a dat în judecată propriii copii! Se războiește în instanță cu fosta soție de 2 ani

Scandal imens în familia lui Mădălin Voicu. Politicianul a uitat să mai plătească pensia alimentară copiilor pe care îi are cu pictorița Carmen Olteanu, Ștefan și Ion, și i s-a pus poprire pe conturile personale.

Halucinant: Mădălin Voicu și-a dat în judecată propriii copii! Se războiește în instanță cu fosta soție de 2 ani

Deranjat de acest lucru, artistul a contestat decizia și și-a dat în judecată copiii. Mădălin Voicu și Carmen Olteanu au divorțat la finalul lui 2017, după o relație de 16 ani. De atunci se războiesc la tribunal pe programul de vizită și pensia alimentară.

În 2018, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 au decis majorarea pensie alimentare, de la 2500 de lei lunar pentru ambii copii la 1/4 din venitul mediu lunar net realizat de Mădălin Voicu.

Se pare că celebrul muzician nu a fost de acord cu această decizie și nu și-a respectat îndatoririle. Astfel, Mădălin Voicu a strâns datorii și s-a trezit cu o executare silită și conturile blocate.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Pentru a i se debloca conturile, acesta a făcut contestație la executare, dar a fost respinsă de judecători. În acest caz, Mădălin Voicu a deschis un nou proces, dându-şi în judecată propriii săi copii, pentru anularea popririi.

În data de 23 octombrie 2019 va avea loc primul termen al procesului. . Olteanu Voicu Ion şi Olteanu Voicu Ştefan,  reprezentaţi de mama lor Olteanu Elena Carmen, vor trebui să vină în fața instanței.

Sursa: Click!

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?