Categorii: Monden

Gloria Estefan, mărturisiri dureroase! Artista a trecut prin momente groaznice

Renumita solistă Gloria Estefan și-a lansat recent la Londra musicalul „On Your Feet: The Story of Emilio and Gloria Estefan”, ocazie cu care a făcut dezvăluiri uluitoare despre trecutul său. Chiar dacă mereu a părut împlinită, artista a vorbit despre un accident groaznic care i-a schimbat viața.

Artista cubano-americană și soțul său și-au ridicat un imperiu în valoare de 500 de milioane $, iar povestea lor a ajuns subiectul musicalului lansat recent. Cu toate acestea, cei doi soți au plecat de la zero și au trecut prin clipe grele.  

Gloria Estefan a povestit că avea doar 18 luni atunci când familia ei a fugit în SUA, după ce Fifel Castro a preluat puterea în Cuba. Tatăl artistei a făcut doi ani de închisoare pentru că a luptat împotriva armatei dictatorului comunist, apoi a fost trimis în Vietnam, unde a fost diagnosticat cu scleroză multiplă. Astfel, Gloria, pe vremea aceea în vârstă de 16 ani, și-a îngrijit părintele, care nu mai putea să meargă sau să vorbească. 

A absolvit facultatea de psihologie

Cu toate acestea, a reușit să absolve cu note mari Facultatea de Psihologie de la Universitatea din Miami, apoi a lucrat la Aeroportul Internațional din Miami, unde CIA a vrut s-o recruteze ca spion. 

Cu 10 lei poți să trăiești cu ochii tăi o călătorie splendidă în trecut. Istoria locului din România este fabuloasă
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Risca să nu mai meargă vreodată

În 1975, l-a întâlnit pe Emilio Estefan, viitorul său soț, care a invitat-o în trupa lui muzicală, Miami Latin Boys. Deși mama ei nu era de acord cu o carieră muzicală a Gloriei și îl antipatiza pe Emilio, bunica sa a fost cea care a susținut-o. După trei ani, cei doi soliști s-au căsătorit și s-a născut fiul lor, Nayib, azi în vârstă de 40 de ani. La finalul anilor 1980, Gloria s-a lansat ca artist solo și imediat a avut mare succes. Pe 20 martie 1990, autobuzul de turneu al solistei a fost implicat într-un grav accident rutier, iar aceasta a ajuns la spital, unde i s-a spus că e posibil să nu mai meargă niciodată. Cu toate acestea, medicii din New York au făcut minuni și i-au refăcut șira spinării, așa că după doar 10 luni Estefan a revenit pe scenă. 

Deși accidentul a cauzat și probleme grave de infertilitate, a reușit să le trateze și în 1994 a adus-o pe lume pe Emily, fiica sa, astăzi în vârstă de 24 ani. 

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”