Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Giulia Anghelescu, mărturisiri despre despărțirea de soțul ei. Cum a reușit vedeta să reînvie pasiunea în cuplu

Giulia Anghelescu și soțul ei au fost la un pas de divorț și au stat despărțiți mai bine de un an. Artista a mărturisit cum au reușit să reînvie pasiunea în cuplu și să treacă peste despărțire.  În prezent, cei doi se înțeleg  foarte bine.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt împreună de aproape 15 ani și au împreună doi copii. De multe ori s-a zvonit că Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, divorțează. Cei doi au avut o perioadă de un an și jumătate în care au fost oficial despărțiți.

Recent, vedeta a mărturisit cum a reușit să restabilească relația cu soțul și care este secretul lor. Artista spune că răbdarea și comunicarea sunt foarte importante în situații de criză.

Care este secretul Giuliei Anghelescu

„Oamenii trebuie să aibă răbdare. Răbdarea și înțelegerea e cea mai importantă. Noi am ajuns să ne cunoaștem extraordinar de bine și să știm exact cum să facem când intervine o situație care nu e tocmai roz. De fiecare dată discutăm și încercăm să găsim o soluție, comunicarea e extrem de importantă”, a spus aceasta, potrivit playtech.ro.

Giulia a completat că soțul său o ajută și se implică în treburile casnice.

Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu Bădălău
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Am noroc că am un soț care mă ajută”

„Treburile casnice le împărțim aproape în mod egal. Am noroc că am un soț care mă ajută extrem de mult, care mă ajută inclusiv în bucătărie, nu gătește, dar mă ajută. Toată lumea face curățenie la noi acasă, eu sunt disperată după curățenie”, a adăugat această.

Giulia Anghelescu se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta a mărturisit că nu mai are voce

“Ușor, ușor, îmi revine vocea. (…) După ce m-am făcut bine după laringo-traheita pe care am avut-o săptămâna trecută, și am tra o grămadă cu tratament să îmi revin, să fiu aptă de muncă, etc. Acum două zile m-am gândit că după ce m-am spălat pe cap să ies să iau copii de la școală. M-am sincronizat foarte prost și am tras foarte mult. De asta nu am fost online pentru că m-am adunat foarte greu, dar mai bine mai târziu decât deloc. “, a povestit Giulia Anghelescu pe Instagram.

La doar câteva ore, aceasta a apărut cu zâmbetul pe buze, semn că nu este nimic grav,

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important