Categorii: Monden

Gina Pistol și Smiley, fotografiați împreună la Untold! Nu își mai ascund relația

Deși zvonurile că Gina Pistol și Smiley formează un cuplu circulă de multă vreme, abia acum cei doi au ales să se afișeze împreună în public. 

Conform Cancan, Smiley a fost prezent la Festivalul Untold weekendul trecut, pentru a cânta, dar nu a venit singur, ci alături de Gina. 

Sursele au declarat că artistul și prezentatoarea TV se comportau ca un cuplu, ceea ce înseamnă că au decis să își asume public relația. 

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului. Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, a spus Gina Pistol, pentru Cancan. 

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”