Categorii: Emisiuni TV Monden ProTV Vedete Romania

Gina Pistol a dat lovitura! Ce avere imensă are Smiley. Solistul locuieşte într-un ‘palat’ de sute de mii de euro

Smiley nu duce lipsă de nimic! Artistul are mai multe proiecte în desfăşurare, care îi aduc lunar sume uriaşe în conturi.

Gina Pistol a dat lovitura! Ce avere imensă are Smiley. Solistul locuieşte într-un ‘palat’ de sute de mii de euro

De asemenea, Smiley locuieşte într-o vilă de lux, în comuna Cernica din județul Ilfov. Imensa casă a valorat în jur de 300.000 de euro, însă solistul nu se poate plânge, pentru că la un singur concert primeşte 10.000 de euro.

Juratul de la Vocea Românei a dorit să aibă casa visurilor sale, aşa că a lăsat proiectul pe mâna unor tineri arhitecți. Amenajarea casei lui Smiley a fost făcută cu mare atenţie. Casa a fost mobilată cu fotolii imense, rafturi din lemn masiv și covoare rustice.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

‘Smiley ne-a dat libertate deplină. Ne-a indicat direcţia şi viziunea lui generală asupra spaţiului şi ne-am mai văzut doar la petrecerea de final. E singura experienţă de acest gen întâlnită de noi până acum, în care beneficiarul să-ţi acorde încredere totală, să înţeleagă că tu eşti expertul’,au declarat reprezentanții firmei care s-a ocupat de casa lui Smiley.

Sursa: Click! 

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important