Categorii: Știri Vedete Romania Viral

Gică Hagi a împlinit azi 57 de ani. „Regele” fotbalului românesc a primit mesaje de la nume importante din fotbalul mondial

Gheorghe Hagi a împlinit azi 57 de ani. “Regele” fotbalului românesc a primit felicitări de la nume mari ale fotbalului mondial, foști colegi sau adversari. Printre aceștia se numără Arsene Wenger, Rivaldo, Hristo Stoichkov, Emil Butragueno, legenda celor de la Real Madrid, dar și de la Gică Popescu.

Cel mai bun fotbalist al României își sărbătorește ziua de naștere pe 5 februarie. În această zi au fost născuți și Cristiano Ronaldo, Neymar sau Carlos Tevez.

„Regele” a sărbătorit ziua lui pe marginea terenului, alături de echipa sa, Farul Constanța, pentru un loc în play-off-ul Ligii I.

Cum a petrecut Gică Hagi

„Nu are importanţă. Eu mă gândesc că echipa, noi, să ne câştigăm meciul, nu contează ziua mea de naştere, nu are nicio legătură. E în plan secundar, obiectivul nostru e meciul, să ne concentam la meci, să câştigăm meciul şi după aceea în familie. Soţia e plecată la Ianis, eu sunt aici, fata e în București, aşa că da. Dar mai sunt și momente din acestea”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă dinainte partidei Farul – Chindia.

Gheorghe Popescu i-a adresat o urare specială lui Gheorghe Hagi, în mediul online, unde l-a numit „fratele pe care l-am dorit întotdeauna şi fotbalistul alături de care a fost mereu o mândrie să joc”.

Gică Popescu: “Fratele pe care l-am dorit întotdeauna”

“Am trăit împreună prima calificare a naţionalei la un Campionat Mondial, după 20 de ani. Am celebrat victorii, am plâns împreună, ne-am susţinut în momente dificile.

Fratele pe care l-am dorit întotdeauna şi fotbalistul alături de care a fost mereu o mândrie să joc. La multi ani, Gică!”, a scris Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Foto – Instagram

Mesaje de la nume importante din fotbalul mondial

“Regele” a primit numeroase mesaje de felicitare, de la nume importante din fotbalul mondial.

“Salut, Gheorghe! Îți doresc numai bine! Profit de oportunitate să-ți urez ‘La mulți, mulți ani sănătoși’. Continuă să ai grijă de piciorul tău stâng, era letal, îmi amintesc. Îți doresc numai bine! Bucură-te de această zi împreună cu familia. Toate cele bune. Sper să te revăd curând” – Arsene Wenger

“Salut, prietene și ‘La mulți ani’. Dumnezeu să te binecuvânteze, meriți tot ce este mai bun. Să ai o zi minunată. Cu stimă, prietenul tău. Toate cele bune” – Rivaldo

“Don Gică Hagi, Gheorghe! Astăzi este o zi specială, îți trimit multe îmbrățișări. La mulți ani, prietene. Fratele meu, ești în inima mea. În toți acești ani, prietenia noastră a fost mereu acolo, pentru că așa sunt prietenii. Este un privilegiu să te cunosc ca persoană, ca fotbalist. Ești mereu aici, în inima mea. În toată viața mea, nu am găsit un prieten adevărat așa cum ești tu, dar și familia ta. Te apreciez din toată inima. Din partea mea, a Marianei, Cristinei, Mihaelei, îți urăm ‘La mulți ani’, pentru că o meriți. O îmbrățișare puternică, multe sărutări și multă fericire. Mămălicki, te iubesc mult” – Hristo Stoichkov

Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

“Te salut, Gică. Este o plăcere să îți fiu alături într-o zi atât de specială pentru tine. Cu toții avem amintiri minunate cu tine, din perioada în care ai fost la Real Madrid, atât în privința comportamentului din teren, cât și în afara lui. Pe teren, ai fost un campion, în afara terenului ești o persoană extraordinară. În spatele meu este Alfredo Di Stefano, un simbol al Madridului, care ne-a învățat această mentalitate de învingător. Toate cele bune, ai grijă de tine. Aceasta este și casa ta, știi acest lucru” – Emilio Butragueno.

Regele” fotbalului  românesc s-a născut în anul 1965, la Săcele. Acesta a câștigat titlul de cel mai bun jucător 7 ani la rând (1985, 1987, 1993, 1994, 1997, 1999 şi 2000). A ajuns pe lista primilor 100 de fotbaliști din istorie.

Gică Hagi a cucerit şapte titluri de campion, trei în România și patru în Turcia, trei Cupe ale României, patru Supercupe ale Spaniei (două cu Real Madrid, două cu Barcelona), Cupa Turciei, Supercupa Turciei, Cupa UEFA cu Galatasaray şi două Supercupe ale Europei, cu Steaua și Galatasaray.

Pentru naţionala României are 125 de meciuri şi 35 de goluri. Deţine recordul de reuşite sub tricolor, la egalitate cu Adrian Mutu.

Gheorghe Hagi a fost ales de două ori cel mai bun antrenor român al anului şi are patru trofee pe banca tehnică: titlul în Liga 1, Cupa României și Supercupa României cu Viitorul Constanța și Cupa Turciei cu Galatasaray.

 

 

 

 

Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important