Categorii: Monden Vedete Romania

Giani din ”Las Fierbinți”: ”E o perioadă care lovește în toate fricile noastre”

Costi Diță, Giani din „Las Fierbinți”, a vorbit despre perioada de criză provocată de pandemia de coronavirus din România.

Actorul Costi Diță recunoaște că perioada prin care trecem este una dificilă, dar îi sfătuiește pe români să fie precauți și să stea în case.

”E o perioadă care lovește în toate fricile noastre: „Ce o să se întâmple mâine?, Cum se termină? Când? Ce fac, cum acționez?”… Sfatul meu pentru toată lumea: dacă puteți să stați acasă, faceți asta, fiți precauți. Noi, de exemplu, ne-am mutat online pe „Da Brav”o și încercăm să fim alături de oameni. Cred că e bine să ne creăm o rutină, să facem ceva. Toți am alergat.

Acum avem timp. Ce facem cu timpul? Citim o carte, vedem un film, ascultăm muzică, intrăm pe youtube și stăm cu Bobo & Costi, seara, de vorbă, facem sport, petrecem mai mult timp cu familia. E bine să mai ieșim din starea asta și să nu ne gândim mereu numai la ceea ce se întâmplă acum. Nu spun să facem abstracție, dar e bine să căutam discuții sau situații care ne aduc bucurie”, a declarat actorul din serialul ”Las Fierbinți” pentru click.ro.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Costi Diță a explicat și cum reușește el să facă față greutăților.

”Cred că atunci când treci printr-o problemă este bine să vorbești cu cei din jur pentru că o să descoperi oameni care au trecut prin aceeași situație și că nu esti singur. Când ni se întâmplă ceva, avem impresia ca nimeni nu a mai trecut printr-o experiență similară. Eu iau mereu problemele pas cu pas, să văd ce pot să face azi, acum. Am descoperit, de-a lungul timpului, că oamenii care se află în situații critice continuă să glumească și au puterea să zâmbească. Iar dacă ei pot, pot și eu”, a afirmat el.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?