Categorii: Știri Stiri Romania

Gheorghe Dincă suferă de o boală gravă! Ce a descoperit medicul penitenciarului Jilava

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, se află la închisoare de mai bine de 4 luni. Bărbatul de 66 de ani a fost recent investigat de medicii de la Penitenciarul Jilava, însă diagnosticul nu a fost unul bun.

Gheorghe Dincă suferă de o boală gravă!

Criminalul din Caracal a fost supus la o serie de controale amănunțite la cabinetul de psihologie. El se confruntă cu stări de anxietate, are căderi nervoase şi plânge des. Doctorii au stabilit că el suferă de depresie şi i-au prescris un tratament medicamentos destul de agresiv.
‘Îl enervează deținuții. Simte că nu mai poate deține controlul. În față lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l amenință, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înțeleagă ce-l așteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos’, spun surse din cadrul anchetei, citate de stirilekanald.ro.

Regretă faptele comise

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a răpit şi ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, însă regretă faptele. El a cerut să se spovedească şi citeşte zilnic Biblia.

“Gheorghe Dincă vorbește despre Dumnezeu în închisoare și nu doar din când în când, ci întruna, semn că pare resemnat cu ce i se întâmplă și doar un ajutor divin îl poate salva. De altfel, a cerut și un preot, pentru a se confesa, mai mult are și o Biblie în celulă”, potrivit unor surse din Penitenciarul Jilava, citate de Kanal D.

De la ce s-ar fi infectat Florin Piersic, de fapt. Amputarea piciorului, decizia drastică a medicilor: 'Este gravă starea lui'
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?