Categorii: Știri

Gerard Pique a fost surprins în vizită la Shakira acasă. De ce a vizitat-o pe vedetă

La doar câteva ore după ce s-a confirmat că tatăl Shakirei, William Mebarak, este spitalizat la Barcelona, Gerard Piqué a fost văzut sosind la casa cântăreței. Jucătorul Barcelonei a sosit la locuința hit-makerului Waka Waka pentru a se întâlni cu copiii săi, Sasha și Milan, potrivit revistei Marca. Iată ce s-a întâmplat. 

Gerard Piqué a mers la casa Shakirei din Barcelona imediat după ce s-a confirmat că tatăl cântăreței, William Mebarak, în vârstă de 91 de ani, este spitalizat în oraș.

Venirea fotbalistului a atras atenția unor media din Spania, întrucât fostul partener al artistei se află într-o situație crucială alături de ea: în mijlocul negocierilor pentru viitorul celor doi copii pe care îi au: Milan (9 ani) și Sasha (7 ani), transmite marca.com.

Ce se știe despre vizita lui Piqué la Shakira

Sportivul a fost surprins de agenția Europa Press sosind la domiciliul cântăreței, care trece printr-o perioadă dificilă din cauza sănătății vulnerabile a tatălui său.

Acesta a sosit în fața unei mașini de culoare argintie și avea asupra sa o valiză mare. Potrivit unui reportaj din El Diario de Catalunya de duminică, 23 octombrie, vedeta a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

Cântăreața a confirmat că tatăl ei este spitalizat

El a fost întrebat despre aluziile care îi sunt atribuite în “Monotonía”, noul cântec al mamei copiilor săi.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

El nu a răspuns nici despre posibilitatea ca el să fie nevoit să poarte un tricou oficial sponsorizat de Spotify cu numele Shakira pe el pentru Barcelona.

El Diario de Catalunya nu a detaliat motivul pentru care Piqué a vizitat casa Shakirei. În alte ocazii, a fost văzut acolo când își lua copiii.

De data aceasta, sosirea fostului iubit al Shakirei s-a produs la doar câteva ore după ce cântăreața a confirmat că tatăl ei este spitalizat.

“Detaliile despre starea sa de sănătate sunt confidențiale, așa că familia cere respect în acest moment, în timp ce așteptăm să vedem cum evoluează”, a declarat artistul într-un comunicat citat duminică 23, de agenția EFE.

Potrivit People en Español, tatăl cântăreței columbiene este spitalizat la clinica privată Teknon din Barcelona.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat