Categorii: Monden Vedete internationale

GALERIE FOTO | Pilar Rubio, soția lui Sergio Ramos, arată fabulos la 41 de ani

Pilar Rubio, soția fotbalistului Sergio Ramos, arată fabulos la 41 de ani. Bruneta a fost un fotomodel de succes ani întregi și a rămas cu aceeași siluetă și după ce a născut de trei ori.

Căpitanul echipei Real Madrid și al naționalei Spaniei, Sergio Ramos, are toate motivele din lume pentru a se mândri cu partenera sa de viață.

Pilar Rubio, soția lui Sergio Ramos, arată fabulos la 41 de ani

Pilar Rubio a devenit cunoscută pe plaiurile iberice de mulți ani, ca reporter și prezentator TV. În 2012, jurnalista a început o relație cu Sergio Ramos, care este mai tânăr cu opt ani decât ea. 

Cei doi au trei băieți, Sergio, de cinci ani, Marco, de patru ani, și Alejandro, care s-a născut primăvara trecută. În vara acestui an, cei doi și-au unit destinele, ceremonia având loc în Sevilla, orașul natal al fotbalistului. 

Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Căpitanul echipei Real Madrid a povestit, într-un interviu, cum a cunoscut-o pe Pilar: „Am visat-o de trei ori, ceea ce este puțin anormal. E-adevărat că o cunoșteam pentru că era prezentatoare TV, însă nu avem nimic în comun, ci dimpotrivă. Primul mesaj pe care i l-am scris a fost ca să sparg gheața, însă nu aveam mari așteptări să primesc un răspuns. Dar uite că trecerea timpului a avut efect benefic, iar de-acolo am ajuns să ne cunoaștem atât de bine”. 

 

FOTO. David Popovici și-a cumpărat „bestie” decapotabilă de peste 200.000 de euro! Băiatul modest a dispărut
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”