Categorii: Monden Vedete internationale Viral

Galerie foto incendiară! Yanet Garcia este cea mai sexy prezentatoare meteo din lume!

Yanet Garcia și-a câștigat pe bună dreptate titlul de „cea mai sexy prezentatoare meteo din lume”. Mexicanca de 28 de ani și-a transformat corpul cu ajutorul sportului și a ajuns să aibă zeci de milioane de fani din întreaga lume. 

Atunci când nu prezintă vremea la TV, Yanet Garcia face sport din greu și rezultatele sunt impresionante. Înainte de a fi prezentatoare a rubricii meteo, mexicanca a fost un model de succes și se gândea să spună nu ofertei de a lucra în televiziune. 

Yanet Garcia este considerată cea mai sexy prezentatoare meteo din lume

„Prima mea reacție a fost să spun nu, pentru că nu mai făcusem asta vreodată și nu știam dacă pot. Dar cred că viața este despre oamenii care încearcă și am considerat că este o experiență din care pot învăța multe, așa că am zis să încerc”, spunea Yanet în urmă cu mai mulți ani. 

Șatena și-a lucrat corpul opt ani la sală și rezultatele au propulsat-o direct în topul celor mai frumoase femei din Mexic și nu numai. Cei de la Playboy au descris-o drept „fata care te face să te uiți la prognoza meteo”. 

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Cu toate că arată fabulos și bărbații îi admiră formele perfecte, Yanet a dezvăluit, vara trecută, că iubitul său, Douglas Martin, a părăsit-o pentru a se juca mai mult celebrul joc Call of Duty. Între timp, șatena a început o relație cu Lewis Howes, jucător de fotbal american în SUA. 

 

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important