Categorii: Emisiuni TV Monden ProTV Vedete Romania

GALERIE FOTO | Cum arată Emilia Popescu la șase ani de la încheierea emisiunii „Dansez pentru tine”

Emilia Popescu a fost jurat al emisiunii „Dansez pentru tine” pe toată durata show-ului, care a ieșit de pe sticlă în urmă cu șase ani. Iată cum arată acum actrița. 

Binecunoscuta actriță Emilia Popescu a fost o prezență foarte îndrăgită de public la „Dansez pentru tine”. Blonda a fost jurat al emisiunii vreme de 14 sezoane, iar după încheierea producției de la PRO TV a decis să revină în lumea teatrului. 

Cum arată Emilia Popescu la șase ani de la încheierea emisiunii „Dansez pentru tine”

Emilia joacă de-atunci în numeroase piese, atât în Capitală, cât și la alte instituții din țară, și din fotografiile sale de pe rețelele sociale rezultă că nu și-a pierdut nici farmecul, nici zâmbetul care cucereau publicul în urmă cu mulți ani. 

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Într-un interviu mai vechi, Emilia Popescu a vorbit despre meseria de actor și despre satisfacțiile financiare din această profesie. 

„Sistemul te face să ajungi sa spui «da» cu toată gura. Dacă e atât de greu să supravieţuieşti de la o lună la alta, da, banii sunt importanţi. În condiţiile în care un salariu la o Trattoria e de 20 de milioane şi eu am tot atât la teatru, da, sunt importanţi. Şi sunt invidiată că am salariul atât de «mare», alţii îl au mult mai mic. Nu e normal. Trebuie să ai un salariu civilizat. Noi nu jucăm de câţi bani avem pe statul de plată pentru că atunci s-ar închide teatrele. Pe de altă parte, există şi mulţi actori slabi şi lipsiţi de bun-simţ şi care ar juca la fel de prost oricâţi bani le-ai da. Şi întrebarea e de ce sunt angajaţi în teatru?”, povestea actrița pentru Adevărul. 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat