Categorii: Monden Vedete Romania

Gabriel Cotabiță, mesaj emoționant la 3 ani de la nunta cu Alina!

În urmă cu patru ani, Gabriel Cotabiță trecea prin momente dificile, după ce a suferit un stop cardio-respirator în sala de sport.

Gabriel Cotabiță, mesaj emoționant la 3 ani de la nunta cu Alina!

La patru ani distanţă, solistul este mai activ ca niciodată și are o căsnicie fericită alături de Alina, femeia care i-a fost alături în momentele de cumpănă.

Gabriel Cotabiță și Alina sunt împreună de șase ani, iar în 2016 s-au cununat. Recent, soția artistului și-a aniversat ziua de naștere, motiv pentru care Gabriel Cotabiță a ținut să îi transmită un mesaj de dragoste.

Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

‘Astăzi e ziua Alinei, cea care îmi stă de câțiva ani aproape cu inima şi sufletul! La mulţi ani! Şi mulţumesc pentru tot ce faci pentru mine! Te iubesc necondițiomat’, a scris Gabriel Cotabiţă pe Facebook.

Gabriel Cotabiță are 3 fiice, rezultatul căsătoriei cu Ioana Nagy. Acestea sunt Aela, în vârstă de 36 de ani și gemenele Milena și Eliza, de 29 de ani.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important