Categorii: Monden Vedete Romania

Gabriel Cotabiță, mesaj emoționant la 3 ani de la nunta cu Alina!

În urmă cu patru ani, Gabriel Cotabiță trecea prin momente dificile, după ce a suferit un stop cardio-respirator în sala de sport.

Gabriel Cotabiță, mesaj emoționant la 3 ani de la nunta cu Alina!

La patru ani distanţă, solistul este mai activ ca niciodată și are o căsnicie fericită alături de Alina, femeia care i-a fost alături în momentele de cumpănă.

Gabriel Cotabiță și Alina sunt împreună de șase ani, iar în 2016 s-au cununat. Recent, soția artistului și-a aniversat ziua de naștere, motiv pentru care Gabriel Cotabiță a ținut să îi transmită un mesaj de dragoste.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

‘Astăzi e ziua Alinei, cea care îmi stă de câțiva ani aproape cu inima şi sufletul! La mulţi ani! Şi mulţumesc pentru tot ce faci pentru mine! Te iubesc necondițiomat’, a scris Gabriel Cotabiţă pe Facebook.

Gabriel Cotabiță are 3 fiice, rezultatul căsătoriei cu Ioana Nagy. Acestea sunt Aela, în vârstă de 36 de ani și gemenele Milena și Eliza, de 29 de ani.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat