Categorii: Monden Vedete Romania

Fuego a fost la un pas de a deveni tată și de a se căsători, dar totul s-a năruit

Fuego a fost la un pas de a deveni tată. Totul s-a întâmplat acum mai bine de zece ani, atunci când Paul Surugiu trăia o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără numită Ana Maria.

În 2007, Fuego a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația pe care tocmai o încheiase. Artistul a povestit că se vedea pentru tot restul vieții cu Ana Maria, așa că a cerut-o în căsătorie și urma ca Irina Loghin să le fie nașă de cununie. 

Fuego a fost la un pas de a deveni tată

Cei doi au dorit foarte mult să devină părinți, însă acest lucru nu s-a întâmplat, deși a fost gravidă de două ori și a făcut tratamente chiar și la Viena. Iubita lui Paul ar fi pierdut prima sarcină după două luni, iar pe a doua, mai avansată, după trei luni, scrie Spynews. Din motive pe care Fuego nu le-a dezvăluit, cei doi s-au despărțit după patru ani de relație.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, spunea Fuego în 2007.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat