Categorii: Monden Vedete Romania

Fuego a fost la un pas de a deveni tată și de a se căsători, dar totul s-a năruit

Fuego a fost la un pas de a deveni tată. Totul s-a întâmplat acum mai bine de zece ani, atunci când Paul Surugiu trăia o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără numită Ana Maria.

În 2007, Fuego a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația pe care tocmai o încheiase. Artistul a povestit că se vedea pentru tot restul vieții cu Ana Maria, așa că a cerut-o în căsătorie și urma ca Irina Loghin să le fie nașă de cununie. 

Fuego a fost la un pas de a deveni tată

Cei doi au dorit foarte mult să devină părinți, însă acest lucru nu s-a întâmplat, deși a fost gravidă de două ori și a făcut tratamente chiar și la Viena. Iubita lui Paul ar fi pierdut prima sarcină după două luni, iar pe a doua, mai avansată, după trei luni, scrie Spynews. Din motive pe care Fuego nu le-a dezvăluit, cei doi s-au despărțit după patru ani de relație.

Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, spunea Fuego în 2007.

 

FOTO. David Popovici și-a cumpărat „bestie” decapotabilă de peste 200.000 de euro! Băiatul modest a dispărut
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”