Categorii: Monden Știri Vedete Romania

VIDEO / Fratele Mădălinei Manole, enervat la culme după declarațiile Mariei Dragomiroiu despre sora lui. ”Nu avea voie să spună lucrurile astea”

Marian Manole, fratele regretatei cântărețe Mădălina Manole, a reacționat vehement după ce interrpreeta de muzică populară Maria Dragomiroiu a făcut câteva declarații despre sora sa, la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D. ”Nu avea voie să spună lucrurile astea”, a comentat Marian Manole.

Marian Manole a trecut prin mari drame de-a lungul anilor. Acesta și-a pierdut sora, Mădălina Manole, în urmă cu peste zece ani, iar în urmă cu cinci ani a încetat din viață și mama sa, Eugenia. Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor în data de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere. Aceasta a ingerat un pesticid puternic. După moartea surorii, Mădălina Manole, Marian Manole a mai trecut printr-o mare suferință. În anul 2017, acesta a pierdut-o pe mama sa, Eugenia, care a fost răpusă de cancer pulmonar. Tatăl lui Marian Manole, Ion Manole, a încetat din viață în anul 2020. Ion Manole a murit în data de 9 septembrie. El a ajuns de urgență la spital, după ce se infectase cu virusul COVID-19.

Acum, Marian Manole a s-a enevat la culme în urma unor declarații pe care intepreeta de muzică populară Mariia Dreagomiroiu le-a făcut despre sora  lu, Mădălina Manole. Cele două au fost foarte apropiate. Maria Dragomiroiu a vorbit despre Mădălna Manole la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D.  „Îmi pare rău că a plecat așa. A fost sora mea mai mică, ne-am spus și bune, și rele. Am învățat una de la alta, Mădălina a însemnat mult. A acceptat și sfaturile mele. Ea a fost o fire depresivă. Era exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin. Ea simțea că ceva… Ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem, că s-ar putea să moară tânără. Nimeni n-a fost lângă ea. Mama era departe, se recăsătorise, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze”, a spus Maria Dragomiroiu la emisiunea respectivă.

 

Fratele Mădălinei Manole, enervat la culme după declarațiile Mariei Dragomiroiu despre sora lui. ”Cea mai bună prietenă o scoate sinucigașă acum, după 12 ani!”

Declarațiile Marieie Dragomirou l-au deranjat pe fratele Mădălinei Manole, care a răbufnit. „Înțeleg că niciodată nu s-a implicat ca să spună contrariul, pentru că ar fi fost dată în judecată! Dar să vină acum, după 12 ani, și să spună public, într-o emisiune, ce a spus, e dezamăgitor pentru familia mea! Să spun să-i fie rușine? Nu! Am respectat-o și pe ea, și pe soțul ei, pentru că i-am cunoscut personal cu ani în urmă, când trăia sora mea, dar nu așa o respectă pe ”sora” ei! Mi se face greață când mă uit la emisiune!”, a spus Marian Manole pentru click.ro.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Cea mai bună prietenă a Mădălinei Manole a spus despre ea lucruri urâte! Distinsa artistă trebuia să tacă! Cea mai bună prietenă o scoate sinucigașă acum, după 12 ani! Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur! E o vorbă… Erau împreună în turnee în țară și în afară de mulți ani! Nu avea voie să spună lucrurile astea despre Mădălina, dacă chiar a prețuit-o!”, a adăugat fratele Mădălinei Manole.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?