Categorii: Monden Vedete Romania

Fratele lui Leo Iorga, mesaj foarte dureros în memoria artistului

Fratele lui Leo Iorga a scris un mesaj foarte dureros în memoria artistului, la nicio săptămână de la funeraliile sale. Bărbatul suferă foarte tare și a simțit nevoia să exteriorizeze sentimentele sale. 

Pe 2 noiembrie, solistul s-a stins după ce a dus o luptă lungă cu cancerul. Familia și prietenii apropiați l-au condus pe Leo pe ultimul drum trei zile mai târziu, iar artistul își doarme somnul de veci la Cimitirul Bellu, printre numeroase personalități culturale și nu numai ale României. 

Fratele lui Leo Iorga, mesaj foarte dureros în memoria artistului

Cristi Iorga a scris pe o rețea socială un mesaj special pentru fratele său. „Scrisoare telegrafică către fratele meu” a impresionat fanii regratului artist și mulți alți internauți. 

„E “Toamna in sufletul meu”, as vrea sa te rog “Sa te gandesti la mine”. Ma plimb precum „Hoinarul“ prin „Ploaia care cade” pe „Strazile pustii“.

Ma gandesc “Singur in noapte“ sa scriu o „Scrisoare“ care sa cuprinda “Dragostea mea” pentru tine chiar si “Dupa ani si ani”, in care sa spun la final “Iarta-ma”.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“Ín fiecare zi”, amintindu-mi “Chipul tau” privind “Brigadierii” spunand „Povestiri din gara“ din care intrebarea “Cine-i vinovat” pentru “Trenul pierdut” imi provoaca din nou “O alta tacere”.

M-ai invatat sa “Nu ma intorc din drum“ si mi-ai spus „Cheama un inger“ in „Zilele“ cand „Ploaia“ iti va cuprinde ochii. Desi este „Inca o zi fara tine“ „Cu lumina ta“ voi trai toata viata.

“Prea mici sunt cuvintele” sa iti pot multumi pentru tot ce m-ai invatat dragul meu Lila. “Mereu te voi iubi”

Fratele tau, Cristi”, a scris Cristi Iorga. 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?