Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO & VIDEO / Cum mai arată și cu ce se ocupă acum Anemona Niculescu, fostă componentă a trupei A.S.I.A.

Anemona Niculescu, în vârstă de 43 de ani, a fost una dintre componentele celebrei trupe de fete A.S.I.A., care s-a bucurat de foarte mare succes la public. Artista a dat detalii despre activitățile sale din prezent și despre viața sa în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars.

Anemona Niculescu  a fost una dintre componentele uneia dintre cele mai de succes trupe de fete din România – A.S.I.A. Trupa A.S.I.A. a fost înființată în 8 martie 1999 și desființată în anul 2006. Inițial, din formație au făcut parte: Anca Neacşu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae şi Anemona Niculescu. Numele formației constituie un acronim al prenumelor celor patru cântărețe care au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina, Anemona. Anemona Niculescu a fost una dintre cele mai îndrăgite componente ale formației A.S.I.A. Aceasta a jucat și în telenovele.

Anemona Nculescu a atras dintotdeauna atenția asupra e cu frumusețea sa. Chiar dacă an au trecut, acesta se prezintă foarte bine și este la fel de atrăgătoare. recent, artista a cântat alături de fostele sale colege de trup la Sala Palatului. Despre viața sa din prezent și despre activitățile pe care le are a oferit Anemona Niculescu detalii la postul de televiziune Antena Stars.

Cum mai arată și cu ce se ocupă acum Anemona Niculescu, fostă componentă a trupei A.S.I.A.. ”Nu am simțit atât de mult lipsa actoriei și a muzicii”

”Eu am o nouă specializare. Sunt tehnician nutriționist. Și pe lângă asta am făcut și niste cursuri în America de regenerare celurara și tonifiere”, a detaliat Anemona Niculescu, potrivit spynews.ro.

”Am cântat acum cu fetele, însă, în ultima vreme nu am mai făcut asta, pentru că am fost ocupată și cu toate proiectele, cu cursurile legate de specializările mele mai mult. Mă ocup de baiatelul meu și îmi petrec timpul cu el. Mi-a plăcut foarte mult rolul de mamă și de pedagog și nu am simțit atât de mult lipsa actoriei și a muzicii”, a mai spus aceasta.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Anemona Niculescu a fost căsătorită, dar a divorțat: “Am divorțat destul de repede. Am realizat foarte curând că a fost o alegere foarte gresita, așa că am remediat situația”.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
Frâna de motor: Când și cum ar trebui s-o folosești?