Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO & VIDEO / Cristina Șișcanu s-a pozat în așternuturi de Ziua Îndrăgostiților. A petrecut non-stop alături de Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu, în vârstă de 37 de ani, petrece de câteva zile Ziua Îndrăgostiților cu soțul său, prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu, în vârstă de 51 de ani. Vedeta a postat la multe fotografi și înregistrări video în care apare alătri de partenerul ei de viață, la hotel. Într-una dintre imagni, Cristina Șișcanu apare super sexy în așternuturi.

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșerariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț. Mădălin Ionescu și Mihaela Coșerariu s-au separat în anul 2011.

Cristina Șișcanu și partenerul său de viață, Mădălin Ionescu, petrec de câteva zile Ziua Îndrăgostiților. Cei doi s-au filmat într-o cameră de hotel în care s-a distrat pe cinste de Valentine’s Day.  ”Mădălin a scăpat laleaua în tort, dar la romantism nu-l întrece nimeni. Noi sărbătorim St. Valentine’s Day de două zile”, a notat Cristina Șișcanu în dreptul unei înregistrări video.

Cristina Șișcanu s-a pozat în așternuturi de Ziua Îndrăgostiților. Cum au reacționat cei care au văzut-o

Într-o imagine postată pe contul ei de socializare, C ristina Șișcanu apare în așternuturi, cu un pahar de vin în mână și diverse delicatese pe pat. ”Un prossecco la micul dejun?”, a scris ea în descrerea fotografiei.

Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii 2024
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Fanii au reacționat imediat: ”Sunteți o famlie frumoasă”, ”Te-ai trezit machiată?”, ”Doamne, ați înnebunit cu toți, sunteți penibili”, ”Foarte frumoasă”, ”Superbă”, ”S-a machiat ca să arate bine la micul dejun”, ”N-a avut bani de o rochie … e înfășurata în plapuma?”, ”Asta nu pot intelege.E prea personal si intim .Nu inteleg necesitatea de a posta o astfel de fotografie?!?”, ”O frumoasă și o dulce”, ”Nu trebuie să fie perfect trebuie să fiți naturali…”, ”Fițe de 2 bani”, ”Nu mai posta poze din astea ca iar o sa zică ca stai pe bani soțului”.

Și Mădălin Ionescu a postat o înregistrare video cu surpriza pe care i-a făcut-o soției asale, Cristina Șișcanu, de Ziua Îndrăgostiților. ”Anul ăsta am creat o intreaga poveste din “Valentines Day”… Dupa o perioada de convalescenta, care m-a tinut in casa, si din cauza careia am ratat inclusiv o vacanta pe care o planificasem, am simtit nevoia unor momente exuberante si construite un pic mai bine. Nu stiu daca o sa va placa ideea, insa Cristina este nu doar sotia mea, ci si iubita mea , iar din aceste doua perspective merita TOT… pentru ca , la randul ei, mi-a oferit TOTUL!”, a scris el în mediul online.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR