Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Theo Rose, în costum de baie. ”Cumpăr sutien cu push-up”

Cântăreața Theo Rose a dat publicității, pe contul său de pe o rețea de socializxare, o fotografie în care apare în costum de baie, la plajă. ”Cumpăr sutien cu push-up”, a notat artista în dreptul fotografiei. Imaginea cu Theo Rose în costum de baie a adunat o mulțime de comentarii în mediul online din partea internauților.

Theo Rose a postat, în mediul online, o fotografie din vacanța petrecută în Thailanda.

În imagnea respectivă, cântăreața apare la plajă, într-un costum  de baie de culoare nude, din două piese.

Theo Rose, în costum de baie. Ce mesaje a primit artista

”Vand bronz. Cumpar sutien cu push-up”, a scis Theo Rose în dreptul imaginii.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Sa rămâi mereu naturală, asa cum ești acum! Ai un farmec aparte!”, ”Ești superbă, dragă Theo!”, ”Esti superba fata draga !!!! Posibil sa fii singura din showbizz care isi pastreaza naturaletea ,fara botox si silicoane, bravo!!”, ”Ești frumoasă așa cum ești!”, ”Ești minunata asa naturala”, ”Naturală! Superbă! Frumusețea nu se cumpără!”, ”Ești o scumpă, nu ai nevoie să cumperi sutien, rămâi tu așa cum esti, naturală și frumoasă”, ”Esti perfecta in lumea asta imperfecta!!!!Esti de apreciat!!!”, ”Nu-ți lipsește nimic, ești superbă așa cum ești”, ”Frumoasă și naturală te rugăm să mergi mai departe fără intervențiile alea care urățesc”, ”Ești naturală intr-o lume plină de falsuri”, ”Ești foarte frumoasă și fără silicoane”, ”Ești perfecta, asa cum ești ”, ”Mulți apreciază ca nu apelezi la tunning! Rămâi așa cum te-a lăsat natura!”, ”Ești o fumoasă naturală”, ”Ești superbă așa naturală”, ”Ești atât de frumoasă!!!! Să nu schimbi nimic, ești perfectă!”, ”Cea mai reala! Asa sa ramai mereu”, i-au transmis intenauții lui Theo Rose.

Theo Rose se iubește cu Anghel Damian

Theo Rose este o cunoscută artistă din industria muzicală din România. În plan personal, Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte, au format un cuplu de mai bine de patru ani. În prezent, Theo Rose trăiește o poveste de dragoste cu Anghel Damian, cel care a avut o relație de mulți ani cu Lia Bugnar.Theo Rose a făcut dezvăluiri din trecutul său în cadrul unui podcast. Aceasta a mărturisit când și de cine s-a îndrăgostit prima oară.

„Prima dragoste adevărată a cam fost pe la 18 ani. Am cunoscut un băiat, un țigan din Timișoara și mi s-a pus pata pe el rău de tot. Bine, nu am luat în considerare chestia asta prima dată”, a spus Theo Rose, potrivit spynews.ro.

”Nu m-am gândit că o să fie asta iubirea tinereții mele. Chiar nu m-am gândit la asta! Am zis: cine e mă ăsta? Nu are cum să îmi placă mie de ăsta”, a adăugat artista.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR