Categorii: Monden Știri Vedete Romania

FOTO / Ștefania, iubita lui Speak, a pozat dezbrăcată. Ipostază hot de tot!

Ștefania, iubita cântărețului Speak, apare goală pușcă într-o fotografie pe care a postat-o zilele trecute pe contul său de socializare. Ipostaza incendiară în care a pozat Ștefania a stârnit numeroase comentarii în mediul online. Vedeta are un trup cu forme mai mult decât voluptuoase, care atrag imediat atenția.

În umă cu câteva zile, de Ziua Internațională a Femeii, Ștefania a făcut senzație în mediul online. Vedeta a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare dezbrăcată.

Ipostaza în care Ștefania a pozat este plină de senzualitate. Vedeta a pozat astfel încât să-și pună cât mai bine în valoare formele voluptuoase și extrem de atăgătoare.

Ștefania, iubita lui Speak, a pozat dezbrăcată. Interrnauții au fost în extaz

Fotografia postată de Ștefania a adunat mii de aprecieri din partea interrnauților și numeroase comentarii.

”Mi se pare o postare demna de un afiș într-o camera de student de pe vremuri sau chiar pentru delectarea ochilor unui bărbat! Ești o femeie superbă”, ”Dar câtă decență…”, ”Foarte sexy. Foarte senzuală. Criminal de frumoasă. Tot respectul”, ”Nu știu cum de nu răciți tu și Loredana”, ”Wow”, ”Ce postare frumoasă. Mmm”, ”Vai Doamne”, ”Parcă ești o zeiță”, ”Superbă”, ”Ești bună toată”, sunt mesajele primite de Ștefania.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cum s-au cunoscut Ștefania și Speak

Speak are o relație extraordinar de frumoasă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”. Artistul a afirmat că a văzut-o pentru prima oară pe Ștefania într-un story de-a lui Emil Rengle, pe rețelele de socializare. Ulterior, artistul a urmărit ce posta Ștefania în mediul online.

„Pe Ștefania am văzut-o prima oară într-un story de-al lui Emil Rengle. Aveau ei un job, undeva cu dans. I-am dat mesaj lui Emil Rengle, pentru că în jurul lor sau ceva vorbeau de niște găini ei și i-am zis: „cam frumoasa găinile tale”. I-am dat follow ei și vedeam ce postează. La un moment dat ea era în mașină și fredona piesa de la radio „Shape of You” de la Ed Sheeran. Și i-am dat un mesaj scurt și i-am zis: „nu-i rău”. Atât. Ea s-a gudurat un pic”, a povestit Speak.

Speak a mai povestit că s-a mutat împreună cu Ștefania la patru luni după ce s-au cunoscut. „Am început să vorbim, dar foarte scurt. Ea dansa pentru Smiley și cu Inna și… Am cerut-o la Asia Express. Mi-a dat Smiley mesaj atunci. După vreo patru luni ne-am mutat împreună. Să treacă pandemia asta și fac nunta. Eu nu prea vreau nuntă mare, dar ea vrea la modul să fie „prințesistică”. Eu vreau să fiu invitat la nunta mea. Așa i-am zis: „Tu-mi zici ora, data și cum să mă îmbrac și locul””, a adăugat artistul.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR