Categorii: Știri Stiri Romania Vedete Romania

FOTO | Soția lui Dan Petrescu, o nouă vacanță exotică! Cât a plătit Adriana pe cazare

Soția lui Dan Petrescu a plecat într-o nouă vacanță exotică! Adriana este pasionată de călătorii și alege destinații fabuloase.

Adriana Petrescu a plecat, recent, într-o vacanță specială, așa cum face deseori. Soția lui Dan Petrescu a mers pe tărămurile exotice ale Asiei. Destinația pe care a ales-o este Singapore, un loc cu totul special, numit Orașul Grădină datorită vegetației extraordinare prezente acolo. 

Cât a plătit Adriana pe cazare

Din imaginile postate de vedetă pe Instagram, se observă că s-a cazat la faimosul Hotel Ritz-Carlton, preferat de numeroși milionari, cât și de vedete internaționale. 

O noapte de cazare la Complexul Millenia pleacă de la 500 de euro, iar anumite camere au un preț mult mai piperat. Ce-i drept, experiența pe care o oferă este extraordinară. De la pereții din sticlă care oferă o panoramă impresionantă asupra întregului Singapore până la baia la fel de surprinzătoare, totul este memorabil. 

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

La finalul lunii octombrie, Adriana a plecat, alături de fiica sa, până în Mauritius, o altă destinație exclusivistă. Cele două s-au cazat la un hotel de lux și au scos din buzunar aproape 10.000 de euro. 

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR