Categorii: Știri Stiri externe Viral

FOTO. Soția fotbalistului italian care s-a culcat cu 700 de femei incendiază internetul. Vedeta s-a pozat goală

Fostul atacant al echipei Real Madrid și al Italiei, Antonio Cassano, este căsătorit cu încântătoarea blondă Carolina Marcialis, care are aproape 170.000 de urmăritori pe Instagram, unde postează în mod regulat instantanee senzuale. “Văd acum că scopul progresului de sine nu este de a urmări perfecțiunea, ci de a ne apropia de adevărul despre cine suntem cu adevărat, de a ne descâlci cele mai profunde temeri și îndoieli și de a ajunge în acel loc tandru și plin de fericire în care suntem liberi să fim cei mai puri și fără limite.”

Superba soție a legendarului Antonio Cassano, legenda sexi a Italiei, a pozat recent goală pe Instagram pentru cei 169.000 de urmăritori ai săi.

După ce s-a culcat cu aproximativ 700 de femei până în jurul vârstei de 25 de ani, Cassano s-a căsătorit cu încântătoarea blondă Carolina Marcialis în 2010. Cuplul este acum căsătorit de 12 ani, iar ea postează în mod regulat pe rețelele de socializare fotografii cu  soțul fotbalist.

Soția starului italian care s-a culcat cu 700 de femei incendiază internetul

Cu toate acestea, nu numai asta postează online. Fosta jucătoare de polo pe apă, în vârstă de 31 de ani, este adepta unui selfie senzual și a încărcat recent o fotografie intimă în care apare complet goală, care a primit aproape 16.000 de aprecieri.

Carolina a postat două imagini în care apare așezată pe o stâncă în poziție incendiară, fără haine pe ea. Ea a pus ca descriere la fotografiile un mesaj filozofic.

Fotbalistul s-a culcat cu 700 de femei până la vârsta de 25 de ani

Aceasta scria “Văd acum că scopul progresului de sine nu este de a urmări perfecțiunea, ci de a ne apropia de adevărul despre cine suntem cu adevărat, de a ne descâlci cele mai profunde temeri și îndoieli și de a ajunge în acel loc tandru și plin de fericire în care suntem liberi să fim cei mai puri și fără limite.”

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Instagramul ei este plin de instantanee sexy lângă o piscină sau pe plajă, inclusiv una din iulie, în care și-a etalat silueta incredibilă.

Carolina a reușit să îl îmblânzească pe Cassano în cei 12 ani de căsnicie, fostul star al lui Inter Milano făcându-și o oarecare reputație în tinerețe.

Atacantul retras din activitate susține că, până la vârsta de 25 de ani, s-a culcat cu 700 de femei, inclusiv 20 de celebrități. Un pasaj din cartea lui Cassano ne lămurește cât de departe a mers obsesia sa sexuală. “În Madrid aveam un prieten care era chelner la un hotel. Treaba lui era să-mi aducă trei sau patru produse de patiserie după ce făceam sex”, a scris el.

“El aducea produsele de patiserie pe scări, eu o însoțeam pe femeie la el și făceam un schimb. El lua fata și eu luam produsele de patiserie. Sex și apoi mâncare, o noapte perfectă”.

 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?