Categorii: Știri

FOTO/ Ruby, apariție incendiară. Cum a pozat artista pe rețele de socializare. E bine de tot!

Ruby s-a pozat super sexy pe Instagram. Artista a ținut să își arate formele într-o ținută extrem de provocatoare.

Cântăreața se simte foarte bine în propria piele și a ținut să le arate fanilor că stilul sexy este cel în care se simte cel mai confortabil.

Printre cei care i-au comentat fotografiile se numără și Lora, care i-a transmis că este super sexy:

„Sexy level 100”.

Ruby a încins rețelele de socializare

Fanii săi au fost uluiți de cum a pozat artista.

„Doamne cât ești de SEXY”.

Imaginile postate au strans peste 20.000 de like-uri.

În ultimele zile, artista s-a pozat pe un iacht, însă nu a precizat unde se află.

 

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Câte kilograme are Ruby

Cântăreața Ruby, în vârstă de 32 de ani, le-a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare câte kilograme are. Artista s-a urcat pe cântar și a râmas și ea surprinsă de greutatea pe care o are. După ce a văzut cât arată cântarul, Ruby le-a mărturisit fanilor săi că își dorește să se mai îngrașe.

Ana Claudia Grigore, cunoscută sub numele de scenă Ruby, este una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton.

Pe conturile sale de socalizare, Ruby este foarte activă și ține permanent legătura cu fani ei, pe care îi încântă cu ipostazele senzuale în care apare.

De data aceasta, Ruby le-a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea în mediul online câte kilograme are. Cntăreața a fost uimită când a văzut ce greutate are, mărturisind că își dorește să se mai îngrașe.

„Să vă arăt ceva ce m-a înspăimântat! Vreau să mă asigur că văd bine, pentru că am văzut 40 de kg… 41 jumătate. (…) Speram că-l pun pe suprafață dreaptă și sunt mai grasă. Vreau kilogrameeee!”, a spus Ruby, după ce s-a urcat pe cântar, notează spynews.ro.

Ruby se iubește cu Robert

Ruby, una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din showbiz-ul autohton,  formează un cuplu de mulți ani cu Robert Adrian, împreună cu care a participat și la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1. Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. Robert este dansator de profesie și mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat și la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?