Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Reușita Roxanei Ciuhulescu. ”Am fost inclusă în Top Femei cu Picioare Lungi, din lume”

Roxana Ciuhulescu are 1,92 metri înălţime, iar picioarele ei măsoară nu mai puţin de 122 de centimetri. Vedeta, în vârstă de 39 de ani, a intrat în topul mondial al femeilor cu cele mai lungi picioare. Roxana Ciuhulescu ocupă locul șase în acest clasament. Despre această reușită a comentat Roxana Ciuhulescu pe blogul său.

Roxana Ciuhulescu a prezentat ani de zile emisiunea ”Pro Motor” la postul de televiziune Pro TV.  În plan personal, vedeta este căsătorită și are doi copii. Roxana Ciuhulescu s-a cununat religios cu Silviu Bulugioiu în anul 2018. Fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ciuhulescu a devenit mămică pentru a doua oară în luna iulie a anului 2018, atunci când a adus pe lume un băiețel, Cezar. Micuțul este rezultatul mariajului pe care vedeta îl are cu Silviu Bulugioiu. Roxana Ciuhulescu mai are o fetiță, Ana Cleopatra, din mariajul cu Mihai Ivănescu.

 

Acum, Roxana Ciuhulescu a anunțat, pe blogul său, că a reuşit să intre în Top femei cu picioare lungi din lume, ocupând un onorant loc şase.

Reușita Roxanei Ciuhulescu. ”Am știut să-mi pun atuurile în valoare”


”Știu, sunt o femeie foarte înaltă și încă trezesc curiozități și comentarii, dar nu pot să zic că mă deranjează. Dar cine a intrat în Top Femei cu Picioare Lungi, din lume?! Eu!…”, a scris Roxana Ciuhulescu pe blogul său.

”Recent, am fost inclusă în Top Femei cu Picioare Lungi, din lume, unde ocup poziția a 6-a. Puțini știu că provin dintr-o familie de oameni foarte înalți, foști jucători de baschet. Tata (Dumnezeu să-l odihnească) măsura 2.02 m, mama 1.80, iar fratele meu 2.01. Suntem familia lu’ „pune becuri”. :)) Cu toate acestea, mă simt bine în pielea mea. Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt sănătoasă, bine proporționată și am știut să-mi pun atuurile în valoare”, a adăugat ea.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ce spune Roxana Ciuhulescu despre avantajele și dezavantajele staturii ei


Roxana Ciuhulescu a comentat și despre avantajele și dezavntajele pe care le-a avut din cauza staturii sale.

”Viața la 1,92 m, mi-a adus multe avantaje, dar și dezavantaje. Printre cele mai frumoase, enumăr sportul de performanță și televiziunea. Dezavantajul major este că nu pot fi confundată sau nu pot trece neobservată. Cu greu îmi găsesc haine (de cele mai multe ori mi le fac la comandă) iar uneori, îmi ies picioarele din pat (la diferite hoteluri, de exemplu). Am avut șansa să mă dau la o cursă cu celebrul pilot Alain Prost, dar…..nu mi-au încăput picioarele în mașină. AM PLÂNS DE NERVI. Da, măsor 1,92 m și doar picioarele, 1,22. Am fost sunată și de cineva de la Cartea Recordurilor să mă întrebe dacă mi-a măsurat oficial cineva picioarele. Degeaba, nu aveam cum să bat recordul”, a explicat vedeta.

 

Roxana Ciuhulescu: ”Lumea mă striga „girafa”, „cămila”, „cocostârc””

Roxana Ciuhulescu și-a amintit și despre perioada în care, din cauza înălțimii sale, a avut parte de tot felul de porecle. Acesta a mărturisit că o perioadă a fost complexată de statura sa. ”Dintotdeauna am fost înaltă. M-am născut cu 58 cm, într-o maternitate din Pucioasa, iar la vremea respectivă, eram cel mai lung copil născut în maternitatea respectivă. Când aveam 4 ani, mama m-a dat la gimnastică, eram extrem de elastică. Doar ca la 4 ani, conform dimensiunilor mele, mă încadram în grupa fetițelor de 10 ani… În clasa I, eram deja cât copiii de clasa a 4-a, iar când am intrat în clasa a 9-a, măsuram deja 1,92 m. Intrată prima dată în clasa mea, copiii s-au ridicat în picioare și mi-au dat „bună ziua”. Au crezut că sunt diriginta clasei. Până târziu, am fost un copil complexat. Lumea mă striga „girafa”, „cămila”, „cocostârc”, mă întrebau cât e ceasul în gară. Aia este, am înghițit multe, am învățat să trec peste”, a mai spus aceasta.

”Odată ce am început să joc handbal, complexele s-au diminuat până la dispariție. Târziu, am încercat și o carieră în modeling însă de data aceasta, înălțimea mi-a adus dezavantaje, nu intram în tiparele creatorilor de modă. Deși eram pe placul celebrului Cătălin Botezatu, greu reușeam să prind o prezentare de modă”, a încheiat ea.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR