Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO / Otilia Bilionera s-a pozat în cadă. Ipostaza cu care i-a dat gata pe admiratori ei!

Otilia Bilionera, pe numele său real Otilia Brumă, i-a dat gata pe cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, cu o fotografie în care apare dezbrăcată în cadă. Artista, în vârstă de 29 de ani, i-a cucerit pe internauții cu senzualitatea ei. Cântăreața a primit numeroase comentarii în urma postării respective.

Otilia Bilionera a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care apare în cada plină cu spumă și petale de trandafiri și ține în mână un pahar cu vin roșu.

„Modul meu preferat de a mă relaxa. Cum îți place să te relaxezi?”, a scris Otilia Bilionera în dreptul fotografiei.

Otilia Bilionera s-a pozat în cadă. Cum au reacționat internauții

Postarea Otiliei Bilionera a adunat like după lke pe rețelele de socializare, dar și numeroase comentarii din partea internauților.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Atât de fierbinte”, ”Cea mai frumoasă din lume”, ”Atât de frumoasă”, ”Atrăgătoare”, ”Cine face baie cu machiajul pe față?”, ”Superbă”, i-au scris cei care o urmăresc în mediul online.

Otilia Bilionera, detalii despre viața sentimentală

La o emisiune de televiziune, Otilia Bilionera a vorbit despre logodnicul ei, despre care afirmă că o susține în tot ceea ce face. Artista a afirmat că nu se vede mireasă. „Logodnicul meu e arab. Am făcut o cununie religioasă în tradiția lui. Mama și tata mă susțin în tot ce fac. Sunt îndrăgostiți de logonicul meu, pentru că mă susține în tot ce fac, nu e gelos, e un bărbat descurcăreț. Am avut probleme cu bunicii, pentru că sunt de modă veche. Insistă foarte mult să fac nuntă. Vor să facă măcar o masă pentru mine. Nu mă văd mireasă, nu țin foarte mult”, a mărturisit cântăreața.

Artista a comentat și despre eventualitatea de a deveni mămică. ”Îmi doresc copii, dar să fac acum un copil, nu aș avea încredere să-l las pe mâna bonei. (…) Am avut multe experiențe negative și profesional, și cu sănătatea, dar consider că m-au făcut mai puternică, mai stăpână pe mine”, a adăugat aceasta.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?