Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO Mașina de lux a Loredanei Chivu, incendiată de o soție înșelată! Ce a pățit fosta asistentă TV

Mașina de lux a Loredanei Chivu a fost incendiată de o soție înșelată! Iată ce a pățit fosta asistentă TV.

Autourismul blondinei, un Mercedes-Benz GLE, a fost incendiat din greșeală de o soție înșelată, după ce femeia a crezut că mașina aparține amantei soțului ei.

FOTO Mașina de lux a Loredanei Chivu, incendiată de o soție înșelată! Ce a pățit fosta asistentă TV

Totul s-a întâmplat azi-noapte, în jurul orei 04:00, atunci când o femeie din Panciu a aflat că presupusa amantă a soțului ei se află în satul Bizighești, comuna Garoafa din Vrancea. Femeia s-a urcat în mașina soțului și a mers acolo pentru a-i cere socoteală tinerei cu care soțul ei ar fi avut o relație.

Pe drum, soția înșelată a oprit într-o benzinărie, de unde a cumpărat o sticlă cu combustibil și apoi a mers la locuința rivalei în dragoste.

Din nefericire pentru Loredana Chivu, fratele ei, căruia îi împrumutase Mercedes-ul, se afla în vizită la tânăra vizată de răzbunarea soției înșelate, scrie monitoruldevrancea.ro. Femeia din Panciu a stropit bolidul de lux cu benzină, i-a dat foc și apoi a fugit.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Mașina a fost distrusă în totalitate în urma incendiului puternic, în timp ce pompierii au stabilit că focul a fost pus intenționat și au sesizat Poliția. Soția înșelată a fost identificată și apoi reținută de polițiști sub acuzația de distrugere prin incendiere, infracțiune pentru care riscă între 2 și 7 ani de închisoare, scrie Antena 3.

Foto: Antena 3

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”