Categorii: Monden Vedete internationale

FOTO | Jennifer Aniston, pictorial incendiar la 51 de ani

Jennifer Aniston a fost recent protagonista unui pictorial incendiar. Actrița americană a împlinit 51 de ani pe 11 februarie și a făcut confesiuni în premieră. 

Cu ocazia aniversării sale, Jennifer a acceptat provocarea colegei sale de breaslă Sandra Bullock și i-a oferit un interviu special.

Jennifer Aniston, pictorial incendiar la 51 de ani

De asemenea, Aniston a fost protagonista unei ședinte foto extrem de sexy, care demonstrează că actrița a rămas la fel de sexy și la 51 de ani. 

În dialogul avut cu Sandra pentru Interview Magazine, Jennifer a mărturisit că și-ar dori să devină mamă. 

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Nu este vorba despre ce mă văd făcând, ci despre o imagine din mintea mea, unde aud și văd oceanul, aud râsete, văd copii alergând și miros mâncăruri gătite. Asta este fericirea din mintea mea”, a spus Aniston.

Actrița a divorțat de Justin Theroux în 2018, la doi ani de când s-au căsătorit, și în ultimul an a fost văzută de mai multe ori în compania lui Brad Pitt, fostul său soț. 

Foto: Profimedia & Interview Magazine

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?